• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yolculuklarla ilgili planlar yapabiliriz FİLİZ ÖZKOL

Yolculuklarla ilgili planlar yapabiliriz

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.09.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU
Bugün duygularımda aşırılığa kaçabiliriz. Sözlerimizi dikkatli kullanmalı ve kalp kırmamaya çalışmalıyız. İstemeden konuşmamız mümkün. Toplumsal yaşantımızda skandalların ve sanatsal faaliyetlerin bol olacağı bir gün. Değişik tezatların birbirini tamamlaması günümüzü ilginç hale getirecektir. Kendimizi aşacağımız konuların karşımıza çıkması bizi olumlu kılacaktır. İletişim konusunda hislerimiz ön planda olacak. Dostlarımızla telefon konuşmalarımız yoğunlaşacak. Yolculuklarla ilgili planlar yapacağız. Kişisel özelliklerimizi değerlendirmek için, gerekli tüm donelere sahibiz. İnatçı yönlerimiz atağa kalkıyor.

BUGÜN DOĞANLAR
Uzlaşmayı seven kişilerdir. Güzelliğe ve saflığa aşıktırlar. İnsanlarla çok kolay iletişim kurabildikleri için çevreleri daima kalabalıktır. Sosyal cana yakın ve hoşsohbet yapıları ile bulundukları her ortamda dikkat çekerler. Yaşamlarında başarı ve güzellik olması için, her şeylerini feda edebilirler. Seçim yaparken zorlanmaları, her konuda farklı düşünmelerinden ileri gelir. Özel kişilerdir. Yaşamları konusunda oldukça seçicidirler. Gururlu ve sosyal yapıları yüzünden kıskanılırlar. Özel aşk ilişkilerinde sahiplenici ve kavrayıcıdırlar. Yöneticilik, mimarlık, mühendislik, emlakçılık, çiftçilik, sanatçılık, onların seçtikleri mesleklerdir.

KOÇ
Bugün dengeli davranmaya yönelmeli ve kazançlarınızı arttırma konusunda istediğiniz başarıyı kendi kendinize ispat etmelisiniz. Bugün güvenli bir yaşam isteği içindesiniz.
BOĞA
Kişisel deneyimlerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman,sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor.
İKİZLER
Maddi konularda istediğiniz sonuçları almanız, uzun zaman alabilir. İsteklerinizde acele etmemeli ve yatırımlarınızı kendi çapınızda irdelemeden sonuca gitmemelisiniz.
YENGEÇ
Bugün bulunduğunuz ortamlarda kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit düşünceler içinde olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz.
ASLAN
İletişim içinde olduğunuz kişilerin farklı davranış biçimlerinden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, baskıcı düşüncelerden vazgeçmeli ve kişileri olduğu gibi kabul etmelisiniz.
BAŞAK
Maddi konularda istediğiniz bolluğu kavuşmak için, başlattığınız çalışmalara yeni bir yön vermek isteyeceksiniz. İstediğiniz her türlü başarıyı, kişisel çabanızla elde etmek istiyorsunuz.
TERAZİ
Çevrenizde gelişen olaylara karşı duygusuz kalmayı beceremiyor, bulunduğunuz ortamlara müdahale etmek zorunda kalıyorsunuz. Bugün karışık problemlerin üstesinden kolayca geleceksiniz.
AKREP
İkili ilişkilerinizde çılgın bir gününüz. Sosyal çalışmalara ağırlık veriyor ve ilginç kişilerle birlikte olmak istiyorsunuz. Bugün partnerinizle birlikte ortak çalışmalar içinde olacaksınız.
YAY
Değişik alanlarda yaptığınız çalışmaların ilgi görmesi, motivasyon gücünüzü arttırırken, düşünce sınırlarınızı genişletiyor. Bugün, oldukça hareketlisiniz. Akşam saatlerinde dinlenmeye çalışın.
OĞLAK
Mesleki anlamda değişen şartlardan rahatsız olabilirsiniz. Farklı olmayı sevdiğiniz halde bazı alışkanlıklarınızın elinizin altından kaymasına tahammül edemiyorsunuz. Fikir çatışması olabilir.
KOVA
Cinsel enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Farklı davranış biçimleriniz aile içinde yanlış yansımalara neden olabilir.
BALIK
Bugün özgürlüğünüzü ifade etme konusunda oldukça cesaretli davranacaksınız. Farklı düşüncelerin olabileceğini bilmenize rağmen, kendi fikirlerinizle ilgili ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA