• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Duygularınıza hakim olun, öfkelenmeyin FİLİZ ÖZKOL

Duygularınıza hakim olun, öfkelenmeyin

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.09.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU
Şirketlerin özel toplantıları ve kişisel egolar ortaya çıkacak. Tekstil ürünlerinin piyasaya çıkması ve yeni anlaşmalar ve açılışlar yapılacak. Birçok sanatçı yeni iş anlaşmaları yaparak, yeni projelerle ortaya çıkacak. Tiyatro ve sinema salonları yeni filmlere tanık olacak. Özel baloların ve resepsiyonların gündem kazanmasıyla gözler basına çevrilecek. Bugün duygularımıza hakim olmasını bilmeli ve öfkelerimizden sakınmalıyız. Uzun süredir dargın olduğumuz dostlarımızı arayabiliriz ve köprüleri kendimiz atabiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR
Övülmek, takdir edilmek duygusuna önem verirler. Çevreye karşı çok fazla meraklı olurlar. Bu nedenle sık sık kendilerini ilgilendirmeyen konularda bile sorunlarla karşı karşıya kalırlar. İnsanların yaşam tarzlarına ve çalışma yöntemlerine saygılı olmayı öğrenmelidirler. Yapmayı çok istediği ve konsantre olduğu konularda ise dengeli olurlar. Bu konuda beraber çalışacağı insanları ise çok dikkatli seçmeye çalışırlar. İyi olan konuşma yetenekleri ile iyi bir yönetici olabilirler. Hisleri çok kuvvetlidir ve çok çabuk yön değiştirebilirler. Meraklı yapıları olmadığı halde öğrenmek istedikleri konularda çok çabuk bilgi sahibi olurlar. İkna edilmesi çok zor kişilerdir. Sabit düşündükleri zaman, alışkanlıklarına esir düşerler.

KOÇ
Jest yapmayı seviyorsunuz ve bundan gururlanıyorsunuz. Çevreniz, bu huyunuzu bildiğinden sürekli sizden bir şeyler bekliyor. Özellikle, iş sorunları olanlar sürekli kapınızı aşındırıyor.
BOĞA
İş ilişkilerinde düzen ve disiplinden yanasınız. Programlı yaşadığınız zaman, kendinizi işinizde daha verimli hissediyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınız da sizinle aynı fikirde. Fazla yorulmayın.
İKİZLER
Ay burcunuzda ilerliyor. Yönetici gezegeninizin Başak'ta yer alması sizi bazı değerleriniz herşeyden daha önemli tutmanıza neden oluyor. Göreceksiniz ki, her şey lehinize gelişecek.
YENGEÇ
Aktif, kalıcı, inatçı ve yüksek motivasyonunuza herkes şaşırıyor. Birçok işi bir arada yapmanız, olacak gibi değil. Dışarıdan bakanlar, kişisel enerjinizi hayranlıkla izliyorlar.
ASLAN
Çekici ve huzursuz birisiniz. Çabuk düşünmek sizin için çok önemli. İlişkileriniz hep bu yönde gelişsin istiyorsunuz. Karşınızdaki kişinin en az sizin kadar derin düşünmesi mümkün olmayabilir.
BAŞAK
Düşüncelerinizi kimseye açıklamıyorsunuz. Yetiştirmeniz gereken konular olduğunda iyice içine kapanık ve alıngan oluyorsunuz. Gizli duyguların kişisi oldunuz. Çevrenize biraz açılın.
TERAZİ
Duygusal iniş çıkışlar yaşadığınız bugünlerde, huzursuz anlar geçiriyorsunuz. Kıskançlık konusunda bazen, ikiniz de aşırıya kaçıyor ve birbirinizi üzüyorsunuz. Esas görev size düşüyor.
AKREP
Duygulu, enerji dolu ve çekici kişiliğiniz, çevrenizin sürekli kalabalık olmasına sebep oluyor. Fakat, sizin gözünüz, sevdiğinizden başkasını görmüyor. Gelecekle ilgili yeni planlarınız var.
YAY
Parasal durumunuzu, duygusal yönde emniyete almak istersiniz. Güvensizlikten çok çabuk etkileniyorsunuz. Bugün size sunulan iş tekliflerini iyice gözden geçirmeniz gerekiyor.
OĞLAK
İdeallerinizin peşinde koşmayı seviyorsunuz. Fakat, yetersiz kaldığınız zaman çevrenizi suçlayabiliyorsunuz. Güvensizliğinizi yenmek zorundasınız. İnsanlarla olumlu ilişkiler kurun.
KOVA
Çekici fikirlerinizi daima kendinize saklamalısınız. Dışa dönük ve ilginç bir yapınız var. Fakat ürettiğiniz düşüncelere karşı çıktıkları zaman son derece rahatsız oluyorsunuz.
BALIK
Karşı cinsle olan problemleriniz bitmek bilmiyor. Kendinizi sürekli haklı görseniz de onunla olan ilişkinizde empati yeteneğinizi geliştirmelisiniz. Kendinizi rahatlatmayı beceremiyorsunuz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA