• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Enerjinizi doğru kullanmaya çalışın FİLİZ ÖZKOL

Enerjinizi doğru kullanmaya çalışın

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.09.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU
Sonradan pişman olacağımız konular canımızın sıkılmasına neden olabilir. Enerjimizin doğru kullandığımızdan emin olmalıyız. İçsel sorgulamamızı yaparken geçmişte öğrendiğimiz şeylerin şimdiki yaşantımıza yansımalarından faydalanacağız. Çevreye gösterdiğimiz yüzümüzle, içsel duygularımızda farklılıklar oluşacak. Eski olayların yeniden gündem kazanacağı bir gün. Dostlarımızla ve akrabalarımızla bir araya gelerek geçmişle ilgili sohbetlerimiz olacak. Herkesten sakladığımız göz yaşlarımızla baş başa kalabiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR

Estetik yönleri çok gelişmiş olduğu için dizayn gerektiren işlerde başarılı olurlar. Temkinli ve yaşamda güven arayan kişilerdir. Çalışkan, sitemli yapılarıyla, bulundukları yerlere gerekli düzeni sağlamasını iyi bilirler. Yalan söyleyenden ve verilen sözlerin yerine getirilmemesinden olumsuz etkilenir ve aynı kişiye ikinci bir şans vermekten sakınırlar. Doğru düşünür sağlam karar verirler. Zihinsel başarıları çok yüksektir. Araştırmaya heveslidirler. Kardeşler ve komşuların yaşamlarında büyük bir rolleri vardır. Görüşleri sarsılmaz ve kesindir. Güzel sanatlar ve bilimi çok severler. Hayatlarının ilk adımlarında çok fazla değişim yaşamalarına rağmen, ileri yıllarında sabit bir tablo ortaya çıkarırlar.

KOÇ
Duygusal konularda karşı tarafın düşüncelerinden etkilenmeniz yüzünden zorluklar yaşıyorsunuz. Bugün partnerinizin sezgileriyle hareket etmekten korkmayın, olayları akışını ona bırakın.
BOĞA
Siz kendi doğrularınıza inandığınız zaman her şey çok daha anlamlı ve güzel olduğunu biliyorsunuz. Tenkit edilmek istemiyorsanız, kişisel duygularınızı kendinize saklayın.
İKİZLER
Sık değiştirdiğiniz yaşam rutinleriniz nedeniyle; çevrenizde anlaşılması zor bir kişilik olarak tanınıyorsunuz. Sınırlarınızı zorlamayı sevdiğiniz halde, bir takım olumsuz olaydan etkileniyorsunuz.
YENGEÇ
Duygusal sorunlarının nedeninde maddesel sorunların etkisini inkar edemezsiniz. Ailenizin de katılacağı bir toplantıda yeni kararlar almanız mümkün. Onların size destek vermesini bekliyorsunuz.
ASLAN
Hedefiniz belli ve siz amacınıza adım adım yaklaşıyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi ifade edebileceğiniz bir çok konu ilginizi çekebilir.Maddesel isteklerinizde çok fazla artış var.
BAŞAK
Bugün Ay'ın konumu, mesleki konularda istediğiniz duygusal tatminleri gündeme getirecektir. Toplumsal yaşantınızla ilgili ihmal ettiğiniz konuların güncellik kazanması, fazladan sorumluluk getirir.
TERAZİ
Bugün partnerinizle olumlu iletişim içinde olmanız sayesinde aldığınız ortak kararları yaşama geçirme konusunda inatçı olacaksınız. İçsel enerjinizi sevdiklerinize yansıtacaksınız.
AKREP
Ay'ın bulunduğu konum, meraklı yönlerinizi ortaya çıkarmaktadır. Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen bir çok olayın, nedenini araştırabilirsiniz. Satın alma duygunuz ön planda.
YAY
Ay toplumsal ilişkilerinizi olumlu etkiliyor. Duygusal derinliğiniz güçlü. Bilinçaltınızda geliştirdiğiniz farklı olma isteğini, geleneksel yapınızdan dolayı yaşama geçiremiyorsunuz.
OĞLAK
Ortaklıklar ve iş yaşantınızda sağlam görüşlü kişilerin desteklerine ihtiyacınız olabilir. Sizden yaşlı kişilerle kuracağınız diyalog, size tatmin duygusu sağlayabilir.
KOVA
Duygularınızı olumlu bir şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Başakta ilerleyen güneş gezegeni sizi temkinli yapıyor. Daha kararlı ve mantıklısınız. Bugün sezgileriniz sizi yanıltmıyor.
BALIK
Maddi konular için önemli gelişmeler kat ediyorsunuz. Her şeyi yeniden yapılandırma arzusu içinde olsanız bile bir takım gecikmelere karşı tedbirli olmalısınız. Kendinize güvenmelisiniz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA