• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sevgilinizi üzmek size zarar verir FİLİZ ÖZKOL

Sevgilinizi üzmek size zarar verir

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.10.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU
Bugün yenilgiler konusunda taviz vermek istemeyeceğiz. Olaylara sakin bir şekilde yaklaşarak çözüm arayacağız. Aşkta ateşli bir günümüzdeyiz ve duygularımız tavan yapabilir. Partnerimizi bazı konularda üzebiliriz. Bu size zarar verebilir. Kişisel isteklerimizde ısrarcı olacağız. Lüks ve kalite ilgimi çekecek. Yeteneklerimiz konusunda mütavazi değiliz. Bulunduğumuz topluluklarda güzel ve etkileyici konuşmalarımızla dikkatleri üzerimize çekeceğiz. Bugün duygularımıza hakim olmasını bilmeli ve öfkelerimizden sakınmalıyız. Uzun süredir dargın olduğumuz dostlarımızı arayabiliriz ve köprüleri kendimiz atabiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR
Hisleri çok kuvvetlidir ve çok çabuk yön değiştirebilirler. Meraklı yapıları olmadığı halde, öğrenmek istedikleri konularda çok çabuk bilgi sahibi olurlar. İkna edilmesi çok zor kişilerdir. Flört temekten ve karşısındaki kişiye kur yapmaktan hoşlanırlar. Bazen dostluk ve aşk duygularını karıştırırlar. Ortaklıklar konusunda son derece dürüst olan bu kişiler hem kendi paralarını hem de partnerlerin paralarını ustaca yönlendirir ve yönetirler. Halkla ilişkiler konusunda başarılı ve aktiftiler. Dinsel konularda sorgulayıcıdırlar.

KOÇ
Yaşamınızın aktif bir dönemindesiniz. Özel yeteneklerinizi kullanmalı ve kendinizi ispat etmelisiniz. Özellikle bugün, güçlü işbirliklerine ihtiyaç duyuyorsunuz. Olayları doğru değerlendirin.
BOĞA
Kazançlarınızda istediğiniz şartların gündeme gelmesi, özel çabalarınız sayesinde gerçekleşecektir. Görüşeceğiniz kişilerin vereceği destekler, sizi tatmin etmeyebilir.
İKİZLER
Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor ve detaylardan yola çıkarak, kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Her an kendinizi mutlu edecek işler buluyor, ilgi odağı oluyorsunuz.
YENGEÇ
Bugün yaptığınız işlerle yetinmiyor, karakteriniz gereği sıra dışı işler yapmaktan, hoşlanıyorsunuz. Yoğun enerjiniz sizi yorgun ve keyifsiz yapabilir. Zamanlama konusunda ölçülü olun.
ASLAN
Çevrenizdeki kişileri tarzınızla etkileyecek ve biraz da baskıcı bir tutum sergileyeceksiniz. Kendinize güvenmenize rağmen, üstlerinizle konuşurken sakin ve temkinli olmalısınız
BAŞAK:
Geçmiş tecrübelerinizi, yaşama başarı ile geçireceksiniz. Bugün, sıra dışı düşünceleriniz paylaşmak için kendinizi farklı alanlar bulabilirsiniz. Sevdikleriniz adına, fazla sorumluluk alıyorsunuz.
TERAZİ
Maddesel konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin size olan davranışlarınızı denetleme huyundan vazgeçin. Kuşkucu davranışlarınız sizi olumsuz etkiliyor.
AKREP
Partnerinizin sizinle aynı düzeyde olması, kişisel ve ortak çabalarınızı daha da verimli hale dönüştürebilir. Yakın iş arkadaşınızın bu konudaki sözlerine önem verin.
YAY
Yakın çevrenizle ilgili değişimler söz konusu. Bazı ortak çalışmalar için uygun bir gün. Kardeşler veya akrabalarla ilgili yenilikler gündeme gelecektir. Değişik fikirler vereceksiniz.
OĞLAK
Kendinizi aşma ve ifade etme konusunda istediğiniz performansı gösterebileceksiniz. Partnerinizle aranızda gelişen önemli durumlar, sizin sosyal aktivitenize olumlu yansıyacak.
KOVA
Mantığınızı zorlayacak ve kendinizi sınayacak sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Kardeşlerinizin sizin yardımına ihtiyacı olacağı bir gün içindesiniz ve destek vermelisiniz.
BALIK
Arkadaşlarınız arasında gözünüze farklı gelen kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirme adına, başarılı çalışmalar içindesiniz. Orijinal fikirlere açıksınız. Bugün neşeli bir gün sizi bekliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA