• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Aşk ilişkinizde sezgisel yeteneğiniz ortaya çıkıyor FİLİZ ÖZKOL

Aşk ilişkinizde sezgisel yeteneğiniz ortaya çıkıyor

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.10.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU
Duygusal planlar yapmak için uygun bir gün. Ay, bilinçaltımıza yeni bir şekil verirken, kendimizle ilgili yenilenme söz konusu. Eski alışkanlıklarımızı değiştirmek için gerekli donanıma sahibiz. Hatalarımızdan ders almayı bilmeliyiz. İş görüşmelerine gideceğimiz kişilerin, özel konumlarından dolayı zorluklar yaşayabiliriz. Aşk ilişkilerimizde sezgisel yeteneğimiz ön plana çıkıyor. Bazılarımızın çocuklarıyla ilgili planları varsa onları yaşamlarına geçirebilirler. Uzun süredir görmediğimiz akrabalarımızı ziyaret edecek, sanatsal ve kültürel etkinliklere katılmak isteyeceğiz.

BUGÜN DOĞANLAR
Duygusal konularda aşırıya kaçabilirler. Güven duygularının yoğun olmalarından kaynaklanan bencillikleri vardır. Çevresinde daima yaratıcı ve akıllı insanların olmasını isterler. Algılamaları güçlüdür. Düzenlerinin bozulmasından hoşlanmazlar. Yaşamları belli bir düzen dahilindedir. Uzun vadeli planlar yapmaktan hoşlanırlar. İçsel olarak mantıklarına güvenirler. Son derece pratik ve beceriklidirler. İlişkilerinde aradıkları özellikleri bulurlarsa, hiç çekinmeden evlenirler. Toplumda iyi yerlere gelirler. Genellikle ses getirici işlerin altına imza atarlar. Sanatçı yönlerini açığa çıkarmayı amaçlarlarsa, iyi bir performans sergilerler.

KOÇ

Her türlü sorunun size gelmesinin nedeni, sizin iş bitirici yönlerinizin kuvvetli olmasından ileri geliyor. Ailenizle ortak karar vereceğiniz konuların gündem kazanması söz konusu olacak.

BOĞA

Sabit düşünceyle hareket etmediğiniz zaman daha başarılı oluyorsunuz. Bugün özünüze dönerek hatalarınız konusunda yeniden olayları irdelemeli ve yeni durumunuzu gözden geçirmelisiniz.

İKİZLER

Siz dostluğa önem veren çok renkli bir kişisiniz. Dostlarınızdan tepki almak istemiyorsanız, düşüncelerinizi daha da, esnetmelisiniz.Yaşam kalitenizle ilgili yeni bir arayış içindesiniz.

YENGEÇ
Duygusal konularda çok fazla alınganlık göstereceksiniz. İlişkilerinizde aradığınız farklı nüansı çevrenize anlatabilmeniz mümkün değil. Maddi konularda harcamalarınızla ilgili açılımlar söz konusu.

ASLAN

Duygusal çekişmeler için uygun bir gün değil. Olayların detayları konusunda aşırılığa kaçmamalı ve kendinize toleranslı olmalısınız. Bazen, herkesten çok kendinize acımasız davranıyorsunuz.

BAŞAK
Bugün bilinçaltınız oldukça yoğun. Enerjinizi paslaşarak, gerekli bağlantıları kurmalı ve arkadaşlarınızla kombinasyon işler yapmalısınız. Çocuklarınızla küçük tatil size iyi gelecek.

TERAZİ

Çevresel ilişkileriniz ve birlikte çalıştığınız kişiler arasında kurduğunuz müthiş bir denge var. Bugün her konuya farklı bir yorum getiriyor onları sıkı şekilde birbirine bağlıyorsunuz.

AKREP

Mesleki kariyerinizle ilgili çalışmaların size sağlayacağı avantajlar konusunda sonuç almak istiyorsanız doğru insanlarla çalışmak zorundasınız. Bugün, maddesel değerler ön planda olacak.

YAY
Her olayın arkasında farklı bir yorum aramanız, konulara değişik bir düşünce tarzıyla yaklaşmanızdan ileri geliyor. Planlarınıza, hiç kimseyi karıştırmak istemiyorsunuz.

OĞLAK

Yatırımlar konusunda istediğiniz başarıyı sağlamak için, gerekli şartları kendiniz belirlemelisiniz. Karşı tarafın istekleri sizin tarzınıza uygun olmayacaktır, dikkatli olun.

KOVA

Bugün paylaşım içinde olduğunuz kişilerin duygusal problemlerinden etkilenmeniz söz konusu. Kendi olanaklarınızı onların yararı için kullanabilirsiniz. Çevrenizden takdir alacaksınız.

BALIK
Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda oluşmasını beklediğiniz duygusal bağlar, iş veriminizi arttırıyor. Fikirlerinizi kabul etmeleri için, ikna kabiliyetinizi ortaya koymak zorundasınız


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA