• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Dostluklarımıza daha özenli yaklaşacağız FİLİZ ÖZKOL

Dostluklarımıza daha özenli yaklaşacağız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.10.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Yapacağımız çalışmaları geliştirmek için, yeni projelere kendimizi hazır hissediyor, yaşam kalitenizi yüksek tutmak istiyoruz. Arkadaşlarımızla ortak çalışmalar içinde olacağız. İkili ilişkilerde geleceğe yönelik kararlar alabiliriz. Bugün yaşamı sorguluyoruz. Kararlı düşünmenin artılarını, zaman bize olumlu bir şekilde gösterecektir. Kendimizi geliştirecek hobiler bulacağız. Dostluklarımıza daha fazla özen göstereceğiz. Sabit değerlerimizi korurken, farklı konularda da çalışmalarımızı ortaya koyacağız. Gezi programları ve kısa mesafeli yollar gündeme gelecektir. Uzun süredir görüşemediğiniz dostlarımızı arayabiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR:
Gizlilik ve güven, onlar için çok önemlidir. Oturdukları evler genellikle şehrin tarih kokan sokaklarındadır. Özgürlük ve tutku, onları vazgeçemeyeceği duygulardır. İşleriyle evli gibidirler. Eğer çalışabilecekleri bir işleri yoksa, kendilerini boşlukta hissederler. İlgi çekici bir yüzleri vardır. Gizemli bakışları, gülümsedikleri anda aydınlanır. Eğlenmeyi severler. Sosyal hayatları renklidir. Girdikleri ortamlarda çevrelerini adeta enerji yumağına çevirirler. Planlı ve programlı oldukları halde bazen patavatsızca hata da yapabilirler. Sanata çok düşkündürler.

KOÇ:
Sürekli değişimler içindesiniz. Gün içinde, birtakım kararsızlıklar yaşamanız mümkün. Çevrenizde gelişen duygusal konulara kafanızı takarak, aktivitelerizin hızını düşürmemelisiniz.

BOĞA:
İş yaşantınızda özgür çalışmaya ihtiyacınız var. İlginç fırsatlar sizi bekliyor ve değerlendirmelerinizi kişisel özelliklerinizi düşünerek yapmalısınız. Partneriniz üzerinizde baskı kurabilir.

İKİZLER:
Bugün, kafanızda birçok değişik fikirle yola çıkabilir ve daha sonra hepsinden vazgeçebilirsiniz. İsteklerinizi yeniden gözden geçirirken, değer yargılarınız sürekli değişim geçiriyor.

YENGEÇ:
Bugün, eğlenceli ortamlarda bulunacak ve yeni aşkların zeminini oluşturacaksınız. Duygusal yönlerinize uygun kişilerle tanışma imkanı bulacaksınız. Kendinizi yalnız hissetmek istemiyorsunuz.

ASLAN:
İdeallerinizi gerçekleştirmek için elinize fırsatlar geçecek. Uzun yol planları olanlar, yaratıcılıklarını kullanmalı. Gücünüzü ortaya koymak için adımlarınızı sıkı bir şekilde atmalısınız.

BAŞAK:
Bugün duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşma konusunda oldukça hassas davranacaksınız. Duygusal yaşantınızda değişimler canınızı sıkabilir. Beklediğiniz gelişmeler yakında gündeme gelecek.

TERAZİ:
Olaylara derin yorum getirmek istiyor ve partnerinizden destek bekliyorsunuz. Ortaklıklar konusunda araştırmadan, kimsenin fikrine teslim olmak istemiyor ve güvenliğinizi ön planda tutuyorsunuz.

AKREP:
Canlı ve dinamik yapınıza uygun ortamlarda bulunduğunuz zaman motivasyon gücünüz iki katına çıkıyor. Duygusal yönlerinizi ortaya koyan çalışmalar içinde olmanıza rağmen, gizli bir güç arayışı içindesiniz.

YAY:
Bugün Ay'ın bulunduğu konum, arkadaşlık ilişkilerinizi olumlu destekliyor. Planlarınızı başkaları ile paylaşma fırsatı buluyorsunuz. Yeniden yapılanma arzusu içinde olsanız bile beklemelisiniz.

OĞLAK:
Duygusal ilişkilerinizde hareketlenme söz konusu. Partnerinizle birlikte isteklerinizi gerçekleştirebilir ve beklediğiniz kararları alabilirsiniz. Birden fazla işle uğraşmak sizi yorabilir.

KOVA:
Bugün, çevrenize karşı sevecen duygular içindesiniz. Arkadaşlarınızın her türlü sorununa çare bulma çabası içinde olacaksınız. Dostlar arası kırgınlıkların giderilmesine aracılık yapabilirsiniz.

BALIK:
Sosyal çevreniz içinde etkinliğiniz artıyor. Bugün, göz dolduracak davranışlarda bulunacak, yeni arkadaşlar edineceksiniz. İlgi çeken konuşmalarınızla, karşınızdakileri başarıyla ikna edeceksiniz.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA