• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Özgürlüğümüze önem vereceğimiz bir gün FİLİZ ÖZKOL

Özgürlüğümüze önem vereceğimiz bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.10.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Hızlı hareket etmemiz gereken bir gün. Kısa sürede çözümlememiz gereken sorunlar gündeme gelecektir. Deniz yollarını kapsayan yolculuklar söz konusu. Devletler arası taşımacılıkla ilgili gizlilikler kafaları karıştırabilir. Yasa dışı örgütlenmelerde dikkat edilmesi gereken durumlar ortaya çıkabilir. Kendi düşüncelerimizi ve isteklerimiz ön planda tutacağımız bir gün. Özgürlüğümüze her zamankinden daha çok önem vereceğiz.

BUGÜN DOĞANLAR:

İnatçı davranışları başkalarına kaygı verebilir. Modayı yakından takip ederler ve marjinal giyimlerden hoşlanırlar. Seyahat etmek ve yeni insanlar tanımaktan büyük keyif alırlar. Dünyanın her yerinde özel dostlara sahiptirler. Yaşamlarında daima belirli kriterleri vardır. İş arkadaşları arasında ketum olmakla tanınırlar. Yatırım ve finans konularında belli bir strateji izlerler. Kendilerine her konuda güvenirler. Yaşam kalitelerini yüksek tutmaya çalışırlar. Amaçları doğrusunda yaşayan kişilerdir. Çok sık aşık oldukları için, duygusal yaşamları çok karışıktır. Sezgileri güçlü olmasına rağmen pratik taraflarını kullanmaktan hoşlanırlar. Çoğu kez şanslarını kendilerini yaratan cesur kişilerdir. Evlilik konularında dikkatli olmalıdırlar. Bazı hukuksal sorunlar yüzünden başları ağrıyabilir.

KOÇ:
Değişken bir ruh hali içindesiniz. Başkaları için zor bir kişilik sergiliyor olsanız bile seçeceğiniz yolda ilerlemelisiniz. Ay, burcunuzda ilerlerken kişisel egolarınızı daha da güçlendiriyor.

BOĞA:
Yaptığınız işlerin alt yapısına çok önem veriyorsunuz. Başlattığınız organizasyonların ilginç gelişmesi size bağlı bir durum. Bugün Ay'ın konumu, çalışma yaşantınızda renkli bir performans sunuyor.

İKİZLER:
Değişken ve aceleci tavırlarınız yüzünden fırsat kayıpları yaşayabilirsiniz. Sosyal statünüzü etkileyecek görüşmeleriniz gündeme gelecektir. Sözlerinizi özellikle doğru zamanda kullanmalısınız.

YENGEÇ:
Çevresel koşullarınızı yeniden düzenleme konusunda acele etmemeli ve olayları doğru bir şekilde irdelemelisiniz. Bugün, arkadaşlarınızla organizasyon bir işi başlatmak isteyeceksiniz.

ASLAN:
Yaşamınızla ilgili çözülmesi gereken olayları beklentiye almakla, kendinize zarar veriyorsunuz. Bugün daha sosyal olma ihtiyacı içindesiniz. Katılacağınız toplantılarda yardım çalışmalarınız olacak.

BAŞAK:
Siz kendi değer yargılarınızın dışında hareket emekten hoşlanmıyorsunuz. Bazı dış etkenler, sizin enerji gücünüzü etkiliyor. Bugün, birlikte çalıştığınız kişilere zayıf ve duygusal davranacaksınız.

TERAZİ:
Gelecekle ilgili güçlü hayalleriniz var. Onları bir an önce yaşama geçirmek için çaba göstermelisiniz. Yönetici gezegeniniz Venüs Başak burcunda ilerliyor ve yaratıcı yönlerinizi ortaya çıkarıyor.

AKREP:
Kuruntulu yapınızı arttıracak duygusal olaylar gündeme gelecektir. Kombinasyon burcunuz Yay'da ilerleyen Mars sayesinde, akıcı ve hızlı düşünüyor ve ilişkilerinize farklı yorum getiriyorsunuz.

YAY:
Dostlarınızın desteği ve iş bitirici yanınız, mükemmel bir sentez oluştururken karşılıklı çekişmelerden uzak kalmalısınız. Yapacağınız yolculuklarda karşılaşacağınız kişileri etkileyeceksiniz.

OĞLAK:
Aşk yaşantınızda birçok alternatif sizi bekliyor. Yaşam tarzınızı ve günlük yaşantınızı işinize endeksleyerek yaşayacağınız bir gün. Duygularınızı her zaman sıkıca denetlemekten yanasınız.

KOVA:
Bugün, yeni maddi kaynaklar arayışı içinde olacaksınız. Yaşam kalitenizi yükseltmek için görüşlerinizi çevrenizle paylaşmak adına başlattığınız çalışmalardan olumlu sonuçlar alıyorsunuz.

BALIK:
Çevrenizde değişen şartların sizinle hiçbir ilgisi yok. Dengelerinizi korumak için kuralları siz koymalısınız. Koç'ta ilerleyen Ay'dan olumlu etkiler alıyorsunuz. İletişiminiz mükemmel gelişiyor.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA