• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Beklediğimiz mutlu haberleri alacağız FİLİZ ÖZKOL

Beklediğimiz mutlu haberleri alacağız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.02.2013, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Ev ve emlakla ilgili bir işimiz veya planımız söz konusu ise, bütçemizi aşan ekstra masraflar bugün canımızı biraz sıkabilir. Faturalarımız ve gözümüzden kaçan borçlar kapımızı çalabilir. Yollardan beklediğimiz mutlu haberleri nihayet alacağız. Fiziksel özelliklerimizde değişiklikler yapabiliriz. Özgürlüğümüze sınır konulmasından hoşlanmadığımız bir gündeyiz. Karşılıklı ilişkilerimizde anılarımız önemli olacak. Aile bağlarımız ve partnerlerimizin aileleri ile olan ilişkilerimizin gündem kazanacağını göreceğiz. Ayrıca bugün yakın dostluklarımızda ve aile çevremizde kalp kırmamaya ve olayları abartmamaya dikkat etmeliyiz. Uzun süren beraberliklerde nişan ve söz kesilme olayları gündeme gelecektir.

BUGÜN DOĞANLAR:

Özgürlükleri her şeyden önemlidir. Evleri düzenli ve hoştur. Renkler neşe dolu, sade ve etraf pırıl pırıldır. Doğaya ve yaşamın renkli yönlerine aşık kişilerdir. Hafızaları çok güçlüdür ve anılarına olan bağlılıkları yüzünden eski dostlarından asla kopamazlar. Yardımsever ve çevrelerinde yapıcı özellikleri ile tanınan kişilerdir. Sosyal ve toplumsal olaylardan çok fazla etkilenirler. Maddi beklentilerle evlilik yapabilir ve sonra da mutsuz olabilirler. Artistik yetenekleri çok gelişmiş olduğu için, mesleklerini bu yönde geliştirmeleri ve değerlendirmelidirler. Yaşamları fantezilerle doludur. İletişim konusunda oldukça başarılıdırlar. Yaşama sevinçle bakan kişilerdir. Gülmeyi ve güldürmeyi çok severler. Sosyal çevrelerde popüler olurlar. Çekici ve büyüleyici mizaçlarına mükemmel bir konuşma becerisi eklenmiştir.

KOÇ:
Sizden beklenen sorumluluk duygusu ile hareket ediyor ve yapılması zor işlerin yükünü alıyorsunuz. Başarıyı ve kazanmayı seviyorsunuz. Bugün farklı konularda da, yeteneklerinizi deneyebilirsiniz.

BOĞA:
Bugün çevrenizdeki kilşilerin sizden düşüncelerini saklamaları, egonuzun güçlenmesine neden oluyor. Eski olayların üstüne bir sünger çekmeli ve yaşantınızda farklı olaylara yelken açmalısınız.

İKİZLER:
Ay'ın bulunduğu konum, birlikte çalıştığınız kişilerin sorunları ile ilgilenmenize neden olacak. Çevrenizde dürüstlüğünüzle tanınmanıza rağmen, düşüncelerinizi söylerken aşırıya kaçabilirsiniz.

YENGEÇ:
Ay'ın bulunduğu konum size bazı konularda kararsızlıklar ve gizem sunuyor. Bugün birçok gizlilikler gündeme gelecektir. Uzun süredir, saklamaya çalıştığınız konular sizi baskı altına alıyor.

ASLAN:
Çalışma yaşantınızda büyük bir hızlanma mevcut. Bugün planlı davranarak geleceğinizle ilgili hedeflerinizi belirlemek zorundasınız. Yanıldığınız konuların tekrar karşınıza çıkmasından hoşlanmıyorsunuz.

BAŞAK:
Çalıştığınız alanlarda özgürce hareket edecek, girişimciliğinizi alacağınız desteklerle pekiştireceksiniz. Yolculuklar gündeme gelebilir. Bugün bir çok ortamlara katılacak ve dikkat çekeceksiniz.

TERAZİ:
Güneş, aşk evinizde ilerliyor. Karşılşatığınız kişilerde koruyucu bir özellik arıyorsunuz. Sosyal ortamlarda bulunmak, önemli kişilerle tanışmanıza neden olacak. Bugün hızlı planlama yapmalısınız.

AKREP:
Merkür yaratıcılığınız konusunda size destek veriyor. Hiçbir şekilde yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için, yaratıcılığınızı sadece niteliğinize uygun kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz.

YAY:
Sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızda değişim yapabilirsiniz. Güçlü kişiliğiniz ön plana çıkıyor. Arkadaşlarınızla sağlam ilişkiler içindesiniz.

OĞLAK:
Ay yuva evinizde ilerlerken, aileniz ve partnerinizle duygusal çekişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün, birçok nedenden dolayı gereksiz problemlere kucak açıyorsunuz. Duygusal davranmayı yeğleyeceksiniz.

KOVA:
Maddi konularda güvensiz bir tablo çiziyor ve her şeyin kendi denetiminizden geçmesini istiyorsunuz. Çevrenizde istediğiniz konuma gelmek istiyorsanız daha sabırlı olmayı denemelisiniz.

BALIK:
Ay, para evinizde ilerlerken güçlü bir desteğe ihtiyaç duyuyorsunuz. Bugün partnerinizin maddesel olanaklarınızdan siz de faydalanacaksınız. Olayları abartmadan değerlendirmenizde fayda var.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA