• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Başlangıçlar için uygun bir gün değil FİLİZ ÖZKOL

Başlangıçlar için uygun bir gün değil

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.02.2013, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün oldukça hareketli ve enerjik olacağız ve sosyal yaşantımıza ağırlık vereceğiz. Çevremizde ilgi çekici davranışlar sergileyeceğiz ve yakın dostlarımızla iş birliği içinde olmamız, bizim için artı bir puan oluşturacak. Özel hayatımız konusunda, başkalarının işimize karışmasından rahatsız olacak, hatta bazı konularda inatçı davranacağız. İş yerimizde istediğimiz performansı sağlamak için, her zamankinden daha fazla çalışmak zorunda kalabiliriz. Gecikmelere karşı dikkatli olmamız ve günümüzü iyi programlamamız gereken bir gün. Bazı dostlarımızın bize sağlayacağı olanaklardan faydalanmamız söz konusu olacak. Beklediğimiz haberlerin gecikmesi üzerine yeni bir konu üzerinde çalışmak isteyebiliriz. Fakat yeni başlangıçlar için olumsuz bir gün, dikkatli olmalı ve başlangıçları daha ileri bir tarihe ertelemeliyiz.

BUGÜN DOĞANLAR:
Toplumda mesleki çalışmaları ve kariyerleriyle ön plana çıkmasını iyi bilirler. Yakın çevrelerinde sevgilerini göstermekte zorlanabilirler. İş disiplinleri mükemmeldir. Oldukça cesaretlidirler. Çevrelerindeki olaylara eleştiri getirmekten hoşlanırlar. Entelektüel yetenekleri oldukça gelişmiştir. Yaşamlarında miras nedeniyle hukuksal sorunlar yaşayabilirler. Aktif yapıları her konuda başarılı olmalarını sağlar. Aşırı meraklı ve yaşamı sorgulayıcı özelliklerinden dolayı, sıradışı konularda bile başarılı olurlar. Çevre ilişkilerinde güvenilir bir kişilik olmalarına rağmen, seçici özelliklerinden dolayı kolay arkadaş edinemezler. Yaşamlarında yüksek mevkili kişilerden fayda sağlarlar. Devlet işlerinde başarılı çalışmalar yaparak istedikleri noktalara gelirler.

KOÇ:
Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal yönlerinizin ağır bastığı konular gündeme gelecek.
Yaşam enerjiniz güçlü ve bunu ilişkilerinize de yansıtacaksınız. Partnerinizle bazı kararlar alacaksınız.

BOĞA:
İletişim konusundaki başarınızı biraz da, karşınızdaki kişinin ruhsal durumunu düşünerek hareket etmenize borçlusunuz. Bugün kardeşler ve aile ile ilgili konulara daha duyarlı yaklaşıyorsunuz.

İKİZLER:
Düşüncelerinizden taviz vermek gibi bir niyetiniz yok. Bugün bilinçaltınız oldukça yoğun ve zamana ihtiyacınız var. Üzerinizde hissettiğiniz güçlü enerji, bazı hatalar yapmanıza neden olabilir.

YENGEÇ
İçtenliğiniz size prestij kazandırıyor. Bugün duygusal yönlerinizi saklayarak kendinizi mantık çerçevesi içinde değerlendirebilirsiniz. Maddi olaylarınızı yeniden düşünmek zorunda kalacaksınız.

ASLAN:
Gizli düşünceler içindesiniz. İçinizde bir boşluk hissedebilirsiniz. Geçmişle gelecek arasında yaşamı irdelerken, içinizde açıklayamadığınız burukluklar yaşıyorsunuz. Geçmişe teslim olmamalısınız.

BAŞAK:
Sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin fikirlerinden yola çıkmadan önce, biraz daha düşünmelisiniz. Zamanlama konusunda yaptığınız hatalardan dolayı bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

TERAZİ:
Ay, karşıt evinizde ilerliyor. Sosyal aktivitelerle ilgili başarınızın tartışılmayacağı bir gerçek. Bugün, birçok arkadaşınızın katkılarıyla kendinizi farklı bir çalışma ortamı içinde bulabilirsiniz.

AKREP:
İş konusunda rakiplerinizin olduğunu unutmamalı ve tavırlarınızı planlı bir şekilde sürdürmelisiniz. Bugün hırslı yönleriniz, size yeni bir yönlendirme getirecek ve durumdan memnun kalacaksınız.

YAY:
İş ilişkilerinizi yoğun tutmak zorundasınız. En küçük kopukluklar performans düşüklüğüne neden oluyor. Ay, araştırmacı tarafınızı ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olmanızı sağlayacak.

OĞLAK:
Ay tepe evinizde ilerliyor. Yaptığınız işlerden duygusal tatminler sağmak istiyor olmanız belki çok güzel, fakat duygularınızda yaşadığınız gelgitler ruh sağlığınız için hiç de hoş olmuyor.

KOVA:
Ay'ın konumundan dolayı ortaya çıkan kuşkucu tavırlarınızda, kendinizi haklı çıkarmak adına bir çok neden buluyorsunuz. Bugün, çevrenizden çok çabuk etkilenecek ve onların fikirlerini benimseyeceksiniz.

BALIK:
Bugün Merkür'ün etkisi ile, aklınıza gelmeyen aksilikler yüzünden gün içinde gecikmeler yaşayacaksınız. Yarım kalan işlerinizi tamamlamalı ve yeni başlangıçlar için acele etmemelisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA