• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sözlerimizi çok dikkatli kullanmamız gerekecek FİLİZ ÖZKOL

Sözlerimizi çok dikkatli kullanmamız gerekecek

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.02.2013, 00:00
GÜNÜN YORUMU
Özgürlüğün, duygusallığın ve enerjinin bileşkesinin sentez oluştuğu bu günde, kişisel amaçlar toplum hizmetinde kullanılacaktır. Yolculuklarla ilgili projeler gündemi meşgul edecektir. Toplumsal yargılamalar için bir sürü neden ortaya çıkacak. Kamuoyunu ilgilendiren vicdani meseleler ortaya çıkacak. Bu konular hemen her ortamda tartışılırken, sinirler de gerilebilir. Sözlerimizi dikkatli kullanmamız gereken bir gün. Yapacağımız hataların bedeli ağır olabilir. kalp kırmak istemiyorsak bu konuda çok dikkatli olmalıyız. Olayları incelemek ve sonuca gitmek için gerekli doneler kullanılacaktır. Enerjisini dengeleyen ve küçük öfke nöbetlerinden uzak kalmayı başaranlar için oldukça olumlu bir gün. Duygu patlamalarının zarar vereceğini hesaplayarak davranışlarını kontrol altına almasını bilenler, günü olumlu sonlandıracak.

BUGÜN DOĞANLAR
Özgün bir kişilikleri vardır. İnsanlarla iyi ilişkiler kurmaya meyillidirler. Orijinal ve sıradışı düşünen bir kafa yapıları vardır. Yakın kan bağı içinde oldukları kişilerle kişisel çatışmalar yaşayabilir ve aile için anlaşmazlıkların gündem kazanması sonucunda stres yaratan bir duygusallık yaşayabilirler. Tehlikeli konularda son derece uyanıktırlar. Çevrelerini değiştirmekten hoşlanır ve idealleri uğruna savaş verirler. Araştırmaya yönelik mesleklerde başarılı olurlar. Yorulma duygusuna çok uzaktırlar. Sürekli çalışmaktan hoşlandıkları için, başarının daima yanında veya etrafında dolaşırlar. Kaybetmekten hoşlanmazlar. Sevdiklerine duygusal anlamda fazla bağlıdırlar. Gizli ve zor konular ilgilerini çeker ve her konuda bilgi sahibi olmak isterler. Pratik ve gerçekçi çalışmalara yatkındırlar.

KOÇ:
Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal konularda bazı problemler söz konusu. Partnerinizle aranızda gerilime neden olmak istemiyorsanız, olayların duygusal boyutlarında farklı nedenler aramamalısınız.
BOĞA:
Aktivitelerinizin engellendiğini görmek canınızı sıkabilir. Bazı işlerinizin dar boğazda olduğunu görmek sizi güçlü kılacak. Derin araştırmalar içinde olmanız rağmen, işlerinizi aksatmıyorsunuz.
İKİZLER:
Derin düşünceler içinde olduğunuz zaman, duygusal olayların çözümünü hemen buluyorsunuz. İçsel huzurunuzu manevi bir şekilde hissetmek, çevresel koşullarınızın olumlu olmasıyla paralel ilerliyor.
YENGEÇ:
Sevdiklerinizin huzuru sizin için takıntı halini almış. Bugün geçmişten gelen olayların muhasebesini yapabilirsiniz. Çevrenizin adına verdiğiniz kararlar onlar tarafından yanlış anlaşılabilir.
ASLAN:
Arzularınız paralelinde düşüncelerinizi şekillendirerek, baskın davranışlar içinde olacaksınız. İkili ilişkileriniz ön plana çıkıyor. Çekişmek yerine uzlaşmayı tercih etmelisiniz.
BAŞAK:
Öfkenizi saklamayı bir türlü beceremiyor ve duygularınızı her anlamda ortaya koymaktan hoşlanıyorsunuz. Ay'ın konumu, maddi konularla ilgili projelerinizin gündem kazanmasına neden oluyor.
TERAZİ:
Aile bireyleri içinde uzlaşmayı sağlarken, kendi iç disiplininiz bozuluyor. Hayatı kendinize zehir etmek istemiyorsanız, bırakın, onların sorunlarını çözmeyi ve kendinizi çevrenizden soyutlayın.
AKREP:
Dostluklarınızı sağlam temeller üzerinde götürme niyetinde olmanıza rağmen, herkese kolay inanmadığınız için, olayları farklı irdeleyebilirsiniz. Bugün mantıklı davranmanın faydasını göreceksiniz.
YAY:
Ay kombinasyon burcunuz Koç'ta ilerlerken, olaylara kuşku ile bakmanıza neden oluyor. Sıkı disiplin duyguları ile hareket etmenize rağmen, alışkanlıklarınızı hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz.
OĞLAK:
Toplumsal yaşantınızla ilgili ihmal ettiğiniz konuların güncellik kazanması, size fazladan sorumluluk getirecektir. Bu dönemlerde elinizdeki işlerin gelişmesiyle ilgili duraklamalar yaşayabilirsiniz.
KOVA:
Yaratıcılığınızda olumlu gelişmeler söz konusu. Bugün, bilinçaltınızda yaşadığınız yoğunluk, sizi olumlu etkiliyor. Planlı ve programlı bir şekilde hareket etmekle avantajlarınızı çoğaltacaksınız.
BALIK:
Arkadaşlarınızla güçlü bağlar oluşturacak ve istediğiniz başarıyı elde etmek için, kendi tarzınızı çevrenize yansıtmak isteyeceksiniz. Gücünüzü ortaya koymak için adımlarınızı sağlam atmalısınız.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA