• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Duygusal fırtınalara hazırlıklı olmalıyız FİLİZ ÖZKOL

Duygusal fırtınalara hazırlıklı olmalıyız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.02.2013, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Meraklı ve istekli olacağımız bir gün. Doktorlar, bilim adamları, uzmanlar, sanatçılar, basın yayında çalışanlar için ideal bir gün. Bugün fiziksel özelliklerimizde değişiklikler yapabiliriz. Özgürlüğümüze sınır konulmasından hoşlanmadığımız bir gündeyiz. Karşılıklı ilişkilerimizde anılarımız önemli olacak. Kişilerin özgülük anlayışları yüzünden bazı ilişkilerde sorun yaşanacaktır. Şirketlerde yönetimle ilgili şikayetler söz konusu olacaktır. Yoğun bir gün yaşanacak. Trafik hızlı yürüyecek. Yol kazalarının ve dalgınlıkların ortaya çıkaracağı aksilikler gündemi meşgul edecek. Bugün sinirli ve gerilimli olabiliriz. Bazılarımız, duygusal fırtınalara hazır olmalıyız. İlişkilerimizi sorgulayacağız.

BUGÜN DOĞANLAR:

Sistemli, yetenekli ve sıkı tempoda çalışan kişilerdir. Disiplinli davranmaktan hoşlanırlar. İnatçı ve güçlü kişilikleri vardır. Duygusal yaşantılarında sürekli güven arayışı içindedirler. Rafine ve mükemmel bir yaşam tasarlarlar. Ani olaylar karşısında soğukkanlı davranarak, çevrelerinde olumlu bir örnek teşkil ederler. Yaşamlarında her zaman çeşitli güç kaynaklarına ihtiyaç duyacaklardır. Başarılı bir evlilik veya ortaklık için yıldızlardan daima olumlu destek alacaklardır. Hırslı ve kendilerini geliştirmeye yatkın kişilerdir. Kurallı yaşamdan hoşlanırlar. Zaman kavramına değer verirler. Büyük tutkuların kişileridir. Karşı cins üzerinde etkileri oldukça yoğundur. Söz verdikleri zaman kesinlikle yerine getirirler. Liderlik özellikleri öylesine gelişmiştir ki, çevrelerini yönetme ve şekillendirme konusunda son derece beceriklidirler. Müzikten, sanattan ve edebiyattan büyük zevk almasını bilirler. Özellikle alkış alabilecekleri işleri yapmaktan hoşlanırlar.

KOÇ:
Dostlarınızla birlikte birçok ortak aktivite içinde olacaksınız. Bugün Uranüs'ten pozitif etkiler alıyorsunuz. Neşeli bir şekilde başlatacağınız aktivitelerinizi aynı hızla sürdürecek ve bitireceksiniz.
BOĞA:
Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işler yapmalısınız. Sevdiğinizin farklı düşüncelerine tepki göstermeden önce, empati yeteneğinizi kullanırsanız, onun isteklerinin altında yatan gerçek nedeni keşfedebilirsiniz.
İKİZLER:
Çalışma arkadaşlarınızın duygusal sorunlarından etkilenebilirsiniz. Bazılarının size karşı bazı gizli kıskançlıkları olabilir. Duygusal takıntıları olan kişilere karşı temkinli olmalısınız.
YENGEÇ:
Ay Boğa'da ilerliyor ve aşk yaşantınıza derinlik veriyor. Karşınıza çıkacak kişilerin gizli duygularına hazırlıklı olun. Bazıları sizin iyi niyetli yaklaşımlarınızı farklı algılayabilir.
ASLAN:
Ailenizin güvenliği ve şartları her şeyden çok daha önemli. Ailenizin kadınları ile duygu birliği içinde olduğunuz bir gün. Onların isteklerinin ön sırada olması, herkesi mutlu edecek.
BAŞAK:
Çevrenizde iletişim içinde olduğunuz kişilerden kuşku duymanıza neden yok. Sizin disiplinli yapınız her konuda kendini belli ediyor ve her şeyi gereğinden fazla kafanızda büyütüyorsunuz.
TERAZİ:
Kaygılarınızın sizi rahatsız etmesine izin verdiğiniz müddetçe, olumsuzluklardan kurtulamazsınız. Hareketlerinizi ne kadar disipline ederseniz edin, her şey olacağına varıyor.
AKREP:
Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. Partnerinizin duyguları çok önemli olmasına rağmen, çevresel koşullarınızı da gözden geçirmeden edemiyorsunuz. Sevginizi göstermekte cimri davranıyorsunuz.
YAY:
Yaratıcılığınız yanlış değerlendiriliyor. Düşüncelerinizi gizlemek yaşamak tarzınız değil fakat, yapmanız gereken her şeyi paylaşmak zorunda değilsiniz. Bugün yoğun isteklerinizle bocalamanız mümkün.
OĞLAK:
Bugün Ay, Boğa'da ilerlerken kendinizle ilgili kişisel sorgulamanız devam ediyor. Kafanızda binbir çeşit düşünceler içinde, sürekli bir değişim içindesiniz. Derin düşünmenin size fazla bir yararı yok.
KOVA:
Dış görünüşünüze yansımamasına rağmen, duygusal takıntılarınızda inatçısınız ve vazgeçmekten hoşlanmıyorsunuz. İçinizden bilenmek size yarıyor. Birçok olayın farkında olmanız sizin için şans oluyor.
BALIK:
Konuşmak istemediğiniz bir konuda ağzınızdan hiç kimse laf alamaz. Özellikle derin konular üzerinde daha da derin düşünmenize neden olacak olayların gündem kazanmasıyla yaşamınız renklenecek.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA