• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İkili ilişkilerimizde dikkatli olmalıyız FİLİZ ÖZKOL

İkili ilişkilerimizde dikkatli olmalıyız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.02.2013, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Kişisel cazibemizi rahatlıkla vurgulayabileceğimiz bir gün. Sosyal yaşantımızda farklı bir imaj yaratarak, dostlarımız arsında özel bir konumda olacağız. Olaylar hep güzellikten yana olacak. Kişisel hayatımızda kendimizle ilgili duygu karmaşaları yaşayabiliriz. İkili ilişkilerimize dikkat etmeliyiz. Bazılarımızın gizli çapkınlıkları söz konusu olacak. Planladığımız işleri sıkı bir şekilde takip etmemiz gereken bir gün. Yargı organlarının faaliyetlerinin gündeme geleceği kritik bir gün. Toplumsal olaylar beklenmeyen nedenlerle ortaya çıkacak ve kafaları karıştıracak. Birçok ailede sorgulama söz konusu olacak.

BUGÜN DOĞANLAR:
Düşüncelerini kolay değiştirmeyen güvenilir bir yapıya sahiptirler. Ailelerine düşkündürler. Ellerindeki parayı akıllıca harcamayı bilirler. Kibar, ince ve sevimli yapıları sayesinde girdikleri çevrelerde kendilerini sevdirirler. Sanatçı kişilikleri meslek seçimlerinde etkili olacaktır. Anlamlı ve güzel gözleri olan bu kişilerle karşılaştığınız anda etkileri altında kalırsınız. Duygusal yaşamlarında oldukça zor kişilerdir. Düşüncelerini herkesle paylaşmak istemezler. Çocukluk anıları onlar için çok önemlidir. Geçmişe saygılı bir şekilde bağlı kişilerdir. Kazançlarını sonu belli olmayan işlerde yitirmek istemedikleri için, yapılarını sağlam temeller üzerinde kurmaktan hoşlanırlar. Paranın değerini çok iyi bilirler ve birikim konusunda oldukça dikkatlidirler. Yaşamlarında gözle görülen belirli bir ölçü vardır. Sabırlı ve dayanıklı bir yapıya sahiptirler. Sade ve doğal bir yaşamdan hoşlanırlar. Sezgisel yetenekleri çok gelişmiştir.

KOÇ:
Üstün nitelikli kişilerden hoşlandığınız için, görüştüğünüz kişilerin farklı yönleri dikkatinizi çekecek. İş yaşamınızda yeni kararlar almanın zamanı geldi. Çevrenizi sınayacaksınız.
BOĞA:
Alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Fiziksel enerjinizi sportif olaylarda kullanmalı ve arkadaşlarınızın kalbini kıracak konuşmalar yapmamalısınız. Kalbi boş olanlar için, her an her şey olabilir.
İKİZLER:
Bilinçaltınızda yoğunlaştığınız konuların sizi olumlu etkilediği gerçek. Planladığınız konuların sizin tarzınıza uygun olmasına dikkat etmelisiniz. Gizli duyguların sizi etkilediği bir gün.
YENGEÇ:
Duygusal değişimleriniz yüzünden çevrenizdeki kişilerin zor anlar yaşadığını fark etmeyebilirsiniz. Bugün, dostlarınızla gücünüzü birleştirebilir ve kendinizi onlarla mutlu hissedebilirsiniz.
ASLAN:
Ay'ın verdiği etkilerle, kişisel deneyimlerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor.
BAŞAK:
Bugün yakınlarınızla gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. Duygusal anlamda çok çabuk etkileniyor ve hızlı kararlar alıyorsunuz. Oysa herkes sizinle aynı düşüncede olmayabilir.
TERAZİ:
Bugün bulunduğunuz ortamlarda kendinizi neşeli ve canlı hissedeceksiniz. İlginç kişilerle birlikte olacaksınız. Tarzınızı korumasını iyi biliyorsunuz. Çevrenizi etkilemek için uygun bir gün.
AKREP:
Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkilerinizde partnerinize haksızlık yapmama eğilimdesiniz. Onun düşüncelerinden yola çıkarak, bazı problemlerinizin üstesinden gelebileceksiniz.
YAY:
Bugün çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde enerjiniz yükselecek. Gizlilikten uzak kalmanız gereken bir gün. Kendinize güvenmeyi sürdürmelisiniz.
OĞLAK:
Kişisel yaşantınıza olumlu katkısı olacak hiçbir fırsatı kaçırmadığınız kesin. Olayları abartmadan önce, içsel sesinizi dinlemelisiniz. Her zamanki temkinli ve sistemli yapınızı bozmamalısınız.
KOVA:
Yakın dostlarınızın size destek vereceği yeni konular gündeme gelecektir. Duygusal konularda yaratıcılığınız artıyor ve paylaşımlarınızda olumlu davranacaksınız. Karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz.
BALIK:
Mars burcunuzda ilerlerken, enerjinizi isteklerinizle mükemmel birleştiriyor ve güçlü iletişim kuracağınız kişileri arıyorsunuz. Satürn'ün sizi zorlaması karşısında bazı engellere takılabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA