• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Maddi sorunlarımızı irdelememiz gerekecek FİLİZ ÖZKOL

Maddi sorunlarımızı irdelememiz gerekecek

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.04.2013, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Sosyal olaylara ilgi duyacağımız bir gün. Yaşam standartlarımızı yüksek tutmak istiyoruz. Eğlence yaşantımız ön planda olacak. Müzisyen, aktris ve sahne sanatçılarının çalışmaları gündem kazanacak. Bugün öfkemize hakim olmalı ve duygularımızı dramatik şekilde ifade etmekten sakınmalıyız. Maddi sorunlarımızı irdelememiz gereken bir gün. Yeni iş anlaşmalarına açık olmamıza rağmen, alışkanlıklarımızdan da kopmak istemiyoruz. Basın ve yayın organlarında sıra dışı çalışmalar ve farklı konular güncellik kazanacak. Yoğun bir gün yaşanacak. Trafik yavaş yürüyecek. Yol kazaları ve dalgınlıkların ortaya çıkaracağı aksilikler gündemi meşgul edecek. Egoların oldukça yüksek olduğu bir gün geçireceğiz.

BUGÜN DOĞANLAR:
Yaşamlarında geç yapacakları evlilik, onlar için karlı olacaktır. Sanata ve güzelliklere düşkün oldukları için, meslek seçimlerini bu yönde kullanabilirler. Anaç duyguları yoğun olmasına karşın, kırılırlarsa sevdikleriyle aralarına çok kolay mesafe koyan bu kişilerle anlaşmak her zaman kolay değildir. Yaşam sürecinde onlar için deneyim çok önemlidir. Cesur ve deneyimci bir yapıları vardır. Paylaşım onlar için çok önemlidir. Arkadaşlık ilişkilerinde alçakgönüllü ve duygusal davranırlar. Sinirli ve huysuz oldukları zaman zor kişilerdir. Bilgiye meraklı ve onu kullanma konusunda kararlı oldukları için, çevrelerinde daima yapıcı fikirleriyle dikkat çekerler. Mükemmel bir hafızaları vardır. Bilgileri titizlikle saklarlar ve analiz etme konusunda başarılıdırlar. Düşüncelerini mantık çerçevesinde uygulamayı becerirlerse, başarı kaçınılmazdır. Tek başına kalmaktan hoşlanmayan bu kişilerin, destek alacakları kişi konusunda seçici olmayı bilmeleri gerekir.

KOÇ:
Ortak çalışmalar konusunda farklı düşünceler içinde olabilirsiniz fakat daha net olmayı denemelisiniz. Geleneksel kişilerle birlikte geçmiş olayları konuşmaktan zevk alacağınız bir gün.
BOĞA:
Bugün görüşeceğiniz kişiye karşı bilgiçlik taslamayın. Konuya da çok hakim olabilirsiniz. Bu işin uzmanı olsanız bile alçakgönüllü davranmak size kazandıracaktır. İmajınıza yenilik getirmelisiniz.
İKİZLER:
Duygusal ilişkilerinizde kafanızda oluşan yeni yorumlarınızla ilgili olarak, "mantığın çizdiği yol tartışılmaz" prensiplerinizi biraz yumuşatabilseniz, yenilendiğinizi hissedeceksiniz.
YENGEÇ:
Ay'dan olumlu etkiler alıyorsunuz. İkili ilişkilerde karşı tarafın şartlarını kendi düşüncelerinizle birleştirmek isteyebilirsiniz. Bugün kendinize zaman ayırmalı ve iç sesinizi dinlemelisiniz.
ASLAN:
Duygusal enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize rahatça yansıtacaksınız. Kardeşlerinizin yardımınıza ihtiyacı olacağı bir gün ve gereken desteği vermelisiniz. Olayları derin şekilde inceleyeceksiniz.
BAŞAK:
Yaşamınızda yeni bir süreç içindesiniz. Yeni bir düzene ihtiyacınız var. Süregelen işlerinizde de bazı tereddütlerinizi aştığınız anda, başarıya bugünkünden daha fazla yaklaşacaksınız.
TERAZİ:
Bugün olumlu duygular içindesiniz. Sizi mutlu edecek haberlerin yolda olduğunu müjdeleyebiliriz. Aşk yaşantınız canlanıyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda olumlu gelişmeler olacak.
AKREP:
Karşıt burcunuzda ilerleyen Venüs sayesinde, kendinizi enerjik hissetmeye devam ediyorsunuz. Bugün duygusal derinliğinizi karşı tarafa yansıtmak isteyeceksiniz. Özellikle kıskançlıklara dikkat edin.
YAY:
Özgürlükçü yapınızın zedelenmesinden korkuyorsunuz. Bugün, Ay bilinçaltınızı yoğunlaştırabilir ve derin düşüncelerin altından kalkmanız zorlaşabilir. Hareketli bir gün yaşıyorsunuz.
OĞLAK:
Olayları araştırırken, detaylar yerine pratik düşünmeyi tercih edeceksiniz. İstediğiniz performans için daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde dostlarınızla bir araya geleceksiniz.
KOVA:
Toplumsal ve kişisel özelliklerinizin olumlu bir şekilde örtüştüğü bir gün. İş yaşantınızda yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanarak olayları yönlendirebiliyorsunuz. Yeni görüşmeler yapacaksınız.
BALIK:
Kendinize güveniyor ve başlattığınız işi bitirme konusunda ısrarcı davranıyorsunuz. Beklentilerinizde fazla uç davranıyor ve gerçekleşmediği zaman da üzülen yine siz oluyorsunuz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA