• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Başlangıçlar için çok uygun bir gün FİLİZ ÖZKOL

Başlangıçlar için çok uygun bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.04.2013, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Toplumda yanlış gelişen durumlar karşısında, tepkilerimizi özgürce ortaya koyacağımız bir gün. İdealist ve kişisel düşünmekle tenkit edilebilir, hoşlanmayacağımız yorumlar da alabiliriz. Başlangıçlar yapmak için olumlu bir gün. Uzun süredir dargın olduğumuz dostlarımızı arayabiliriz ve köprüleri kendimiz atabiliriz. Yaratıcılığın ve sanatsal olayların yoğun olduğu bir gün. İçimizdeki enerjiyi dengeleme konusunda zorluklar yaşayabiliriz. Bazılarımız spora başlama kararı alabilirler. Bu tür aktivitelere başlamanın tam sırası. Birçok hobimizi geliştirme imkanı bulabiliriz. Özgürlük duygularımızla kişisel egolarımız bizi yanlış yönlendirebilir, bu konuda dikkatli olmalıyız.

BUGÜN DOĞANLAR:

Düşüncelerini kolay değiştirmeyen güvenilir bir yapıya sahiptirler. Ailelerine düşkündürler. Ellerindeki parayı akıllıca harcamayı bilirler. Kibar, ince ve sevimli yapıları sayesinde girdikleri çevrelerde kendilerini sevdirirler. Sanatçı kişilikleri meslek seçimlerinde etkili olacaktır. Anlamlı ve güzel gözleri olan bu kişilerle karşılaştığınız anda etkileri altında kalırsınız. Duygusal yaşamlarında oldukça zor kişilerdir. Düşüncelerini herkesle paylaşmak istemezler. Çocukluk anıları onlar için çok önemlidir. Geçmişe saygılı bir şekilde bağlı kişilerdir. Kazançlarını sonu belli olmayan işlerde yitirmek istemedikleri için, yapılarını sağlam temeller üzerinde kurmaktan hoşlanırlar. Paranın değerini çok iyi bilirler ve birikim konusunda oldukça dikkatlidirler. Yaşamlarında gözle görülen belirli bir ölçü vardır. Sabırlı ve dayanıklı bir yapıya sahiptirler. Sade ve doğal bir yaşamdan hoşlanırlar. Sezgisel yetenekleri çok gelişmiştir.

KOÇ:
Mars burcunuzda ilerlerken, enerjinizi kişisel isteklerinizle mükemmel birleştiriyor ve güçlü iletişim kuracağınız kişileri arıyorsunuz. Satürn'ün sizi zorlaması karşısında bazı engellere takılabilirsiniz.
BOĞA:
Kişisel yaşantınıza olumlu katkısı olacak hiçbir fırsatı kaçırmadığınız kesin. Olayları abartmadan önce, iç sesinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz. Sezgileriniz sizi yanıltabilirsiniz.
İKİZLER:
Bilinçaltınızda yoğunlaştığınız konuların sizi olumlu etkilediği gerçek. Bazı planladığınız konuların sizin tarzınıza uygun olmasına dikkat etmelisiniz. Gizli duyguların sizi etkilediği bir gün.
YENGEÇ:
Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkilerinizde partnerinize haksızlık yapmama eğilimdesiniz. Onun düşüncelerinden yola çıkarak, bazı problemlerinizin üstesinden gelebileceksiniz.
ASLAN:
Alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Ay'ın burcunuzda bulunması sizi daha da hassas yapıyor. İlişkilerinizin olumsuz etkilenmesini istemiyorsanız, enerjinizi sportif olaylarda kullanmalısınız.
BAŞAK:
Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi neşeli ve canlı hissediyorsunuz. İlginç kişilerle birlikte olacaksınız. Tarzınızı korumasını iyi biliyorsunuz. Çevrenizi etkilemek için uygun bir gün.
TERAZİ:
Siz üstün nitelikli kişilerden hoşlandığınız için, bugün görüştüğünüz kişilerin farklı yönleri dikkatinizi çekecek. İş yaşamınızda yeni kararlar almanın zamanı geldi. Çevrenizi sınayacaksınız.
AKREP:
Duygusal değişimleriniz yüzünden çevrenizdeki kişilerin zor anlar yaşadığını fark etmeyebilirsiniz. Bugün, dostlarınızla gücünüzü birleştirebilir ve onların yanında mutlu hissedebilirsiniz.
YAY:
Bugün, çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz daha da olumlu etkilenecektir. Gizliliklerden uzak kalmanız gereken bir gün.
OĞLAK:
Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Bugün Ay'ın verdiği etkilerle, kişisel deneyimlerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz.
KOVA:
Yakın dostlarınızın size destek vereceği yeni konular gündeme gelecek. Temkinli yapınızı ispat edeceksiniz. Duygusal konularda yaratıcılığınız artıyor ve paylaşımlarınızda olumlu davranacaksınız.
BALIK:
Çevresel konulara ağırlık vereceksiniz. Yakınlarınızla gereksiz yere tartışmamalısınız. Duygusal anlamda çabuk etkileniyor ve hızlı kararlar alıyorsunuz. Herkes sizinle aynı düşüncede olmayabilir.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA