• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İlişkiler için çok önemli bir gün FİLİZ ÖZKOL

İlişkiler için çok önemli bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.04.2013, 00:00
GÜNÜN YORUMU
Bugün, ilişkilerimizi duygusal bir yaklaşımla değerlendireceğiz. Orijinal fikirlerimizi yaşama geçirme konusunda daha aktif olacağız. Paneller, konferanslar, kitle haberleşmeleri ile ilgili uygun bir gün. Evlilikler, ayrılıklar, yeni başlangıçlar gündemde olabilir. Bir çoğumuzun mistik duyguları atağa kalkacak. Ruhsal konulara ilgi duyacağız. Bu tür konularda araştırmalara yöneleceğiz. Kardeşlerle ilgili olumlu gelişmeler söz konusu. Onlarla ortak çalışmalara girebiliriz. Eski dostlarımızdan beklediğimiz haberleri alacağız. Duygusal yaşantımızda bazı güçlü kararlar alabileceğiz. Süregelen ilişkilerimiz için önemli günlerden biri.

BUGÜN DOĞANLAR

Özgürlük duygularını kullanamazlarsa, huzursuz ve kaprisli olurlar. İlgi çekici ve güzel yüzleri vardır. Mimiklerini çok iyi kullanırlar. Azimli ve çalışkandırlar. Duyuları çok fazla gelişmiştir. Özellikle gözlemciliği çok iyidir. Kararlı, aktif, dışa dönük, bağımsız ve ben merkezci yapıları vardır. İdeallerine bağlıdırlar. Detaylarla uğraşmak hiç hoşlarına gitmez. Duygularda kalıcılık yerine değişkenliği tercih ederler. Geçmiş duyguların onları rahatsız etmelerine izin vermedikleri için, çevreleri tarafından soğuk bir kişilikle suçlanabilirler. Amaçlarına uygun hareket eden gerçekçi kişilerdir. Giyim ve kuşam konusunda son derece zevkli olup, seçkin bir zevke sahiptirler.Girdikleri ortamlarda gözlerin kendilerine çevrilmesine neden olmalarına karşın, bu olayı son derece doğal karşılarlar. Geniş bahçeli ve büyük ve aydınlık evlerden hoşlanırlar ve iyi bir aile reisi olurlar. Meslek seçimlerinde de, titiz davranırlar.

KOÇ:
Bugün Ay'ın bulunduğu konum, sizi olumsuz etkiliyor. İçsel kuruntularınız oldukça yüksek. Yaşam kalitenizi artırma çabalarınız her zaman istediğiniz gibi olmuyor. Kendinizle çelişkiye düşebilirsiniz.
BOĞA:
Ay kombinasyon burcunuz Başak'ta ilerlerken, havai ve uçucu yönlerinizi vurguluyor. Bugün, birçok aktiviteye katılacak ve bulunduğunuz ortamlarda ilginç fikir ve tavırlarınızda dikkat çekeceksiniz.
İKİZLER:
Gücünüzün yüksek oluşu ve maddesel konularla ilgili çabalarınız sizi olumlu etkiliyor. Bugün, arkadaşlarınızla tartışma yaratacak konulardan uzak kalmalısınız. Tatsız durumlara hedef olabilirsiniz.
YENGEÇ:
İçsel huzurunuzu manevi bir şekilde hissetmek, çevresel koşullarınızın olumlu olmasıyla paralel ilerliyor. Bugün, ailenizin ihtiyaçları karşısında sınırlarınızı çok fazla zorlayabilirsiniz.
ASLAN:
Duygularınız ve mantığınız arasında köprü kurma çabası içinde olsanız bile, hatalara engel olamıyorsunuz. Her şeyi yeniden yapılandırma arzusu içinde olsanız bile, gecikmelere karşı tedbir almalısınız.
BAŞAK:
Gücünüzü ve enerjinizi kişisel ilişkilerinizde kullanmak için uygun bir gün olmasına rağmen, her konuda temkinli olmalısınız. Kendinizi sorgulamaktan yorulmamalı ve olaylara akılcı yaklaşmalısınız.
TERAZİ:
Partnerinizle ortak çalışmalara girmeden önce, kendinize biraz daha zaman tanımalısınız. Sabit düşüncelerin kişisi olarak, onun değişen fikirlerine karşı olumsuz bir tavır almanız mümkün.
AKREP:
Kendinizi ifade ederken, karşı tarafın da sizi onaylamasını beklemeniz bazen hata olabiliyor. Bugün, yanlış anlaşılmak istemiyorsanız, hiç kimsenin kişiliğine olumsuz eleştiri getirmemelisiniz.
YAY:
Gözünüzü zirvelere dikmenize rağmen, kararsızlığınız yüzünden bazı gecikmeler yaşıyorsunuz. Bugün, Ay tepe evinizde ilerlerken, toplumsal yaşantınızda güven duygusunun önemli olduğunu hissedeceksiniz.
OĞLAK:
Çevrenizde daima akıllı kişiler olsun istiyorsunuz. Bugün, kişisel kazançlarınızda değişimler söz konusu olabilir. Duygusal anlamda güvene ihtiyacınız var ve bunu maddesel destekle sağlayacaksınız.
KOVA:
Dostlarınızla ayrı düşüncelere sahip oluşunuz ve bazı hareketleriniz onlar tarafından tepki ile karşılanabilir. Bugün, kişisel özelliklerinizi vurgulayan tavırlarınızı denetlemek zorundasınız.
BALIK:
Çok çeşitli düşüncelere sahip olmanıza rağmen, ahlaki konulara geleneksel değer yargısıyla yaklaşarak, sizi tanıyan birçok kişiye olumlu örnek oluyor ve çevrenizi etkiniz altına alabiliyorsunuz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA