• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Mantıklı davranmakla kazançlı çıkacağız FİLİZ ÖZKOL

Mantıklı davranmakla kazançlı çıkacağız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.05.2014, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün, giyim kuşam konusunda yenilenme ihtiyacı içinde olabilir ve yeni giysiler satın alma isteği duyabiliriz. Partnerimizle ilgili sürpriz planlar yapabilir, onun hoşlanacağı sosyal aktiviteler için arkadaşlarımızla sözleşebiliriz. İş görüşmelerinde bulunacağınız kişilerin sıcak ve yapıcı tavırları, bizi olumlu etkileyecek. Görüşmenin seyrinde değişikliklere neden olabilecek hoş detaylar gündeme gelecek. Çocuklarımızla ilgili satın almak istediğimiz hediyeleri alarak onları sevindirebiliriz. Yakın akraba ilişkilerimizde duygusallıktan öte daha mantıklı davranırsak sizin için iyi olacak.

BUGÜN DOĞANLAR:

Kendilerine güvenleri üst seviyede olduğu için çevrelerindeki kişilere. bu duygularını hemen hissettirirler. Bu nedenle, baş eğmeyen inatçı bir tarafları vardır. Özellikle, kendi inisiyatiflerinde gelişen işlerde eleştirilerden fazlaca alınırlar. Bu nedenle, karşılıklı görüşmelerde onların katkılarını ön plana çıkararak konuşmalar yapılırsa, herhangi bir sorun olmaz. Duygusal konularda bazen aşırıya kaçabilirler. Çok fazla önemli olmayan bir laf onları incitir. Yaşam alanlarının yarını onlar için önemlidir. Mümkün olduğunca ne yapacağının belli olmasını arzu eder. Sanatçı yönleri de vardır.

KOÇ:
Çevrenizde yaşadığınız huzursuzluğu evinize getirmeyin. Bırakın olduğu yerde kalsın. Çünkü, bu şekilde kendinizi zorlamadığınız sürece, olayı tekrar tekrar kuruyor, iç dengelerinizi alt üst ediyorsunuz.

BOĞA:
Projelerinizde biraz daha esnek olabilir, kişilere açık olursanız çok daha hızlı adım attığınızı göreceksiniz. Sizi gerçekten seven arkadaşlarınızın yapıcı desteklerini daha alacaksınız.

İKİZLER:
Dostluğunuzun değerini arkadaşlarınız bildiği için, vazgeçemeyecekleri bir kişisiniz. Fakat, yapınızda olan bir ihmalkarlık söz konusu. Bu özelliğinizi bildikleri için çok fazla size kızamıyorlar.

YENGEÇ:
Bugün alınganlığınız üzerinizde. Bu nedenle çevre ile olan ilişkilerinizde dikkat edin. Kırıcı olmamaya gayret edin. Partnerinizin size karşı olan davranışlarını ilgisizlik olarak algılamayın.

ASLAN:
Bazen kendinize acımasız davranarak aşırı efor sarf ediyorsunuz. Destek vermeye çalıştığınız konularda, karşıdaki kişiler de kendi olanakları ile gereken çalışmaları yapabilecek güçteler.

BAŞAK:
Son zamanlarda masraflar konusunda şikayetçisiniz. Aile bireylerine karşı uyarılarınız yanlış anlaşılabilir. Bu nedenle, yumuşak bir ifade tarzı kullanmanız uygun olacak. İşinizde çok başarılısınız.

TERAZİ:
Çevrenizle anlaşmazlık içindeki kişilerin arasında ara bulucu gibi davranmak size yakışıyor. Aynı konularda bilgi sahibi olmanız ve önerilerde bulunmanız ortak paydalarda buluşmayı sağlayacak.

AKREP:
Kendinize çok güven duymanız nedeniyle etrafınıza fazla kulak asmıyor imajı veriyorsunuz. Bu konuda fazla iddialı olmanın anlamı yok. Önemli olan doğru insanlarla art niyetsiz ilişkiler kurabilmektir.

YAY:
Özellikle yakınlarınızın davranışları ile ilgili farklı bir anlayışa sahipsiniz. Onların her hareketine farklı anlam yükleyerek onları gücendirecek yorumlar getiriyor, motivasyonlarını düşürüyorsunuz.

OĞLAK:
Yatırım konusunda bir türlü rota belirleyemediniz. Oysa, bir yerden uygulamaya geçerseniz süreç içinde daha mantıklı adımların alt yapısını hazırlarsınız. Önemli olan, bir yerden başlamanız.

KOVA:
Yardımseverlik duygularınız özellikle hayvanlara karşı takdire değer. Bazı yakın arkadaşlarınız bunu boşa geçen zaman ve masraf olarak değerlendirebilir. Onlara kulak asmamalısınız.

BALIK:
Özgüveninizi artırma konusunda gösterdiğiniz çabalar meyvesini verecek. Uğraştığınız işlerle ilgili iyi gelişmelerin ilk sinyalleri bu güven duygusu içinde atmaya başladığınız adımlar olacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA