• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Verdiğimiz sözleri yerine getirmeliyiz FİLİZ ÖZKOL

Verdiğimiz sözleri yerine getirmeliyiz

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.05.2014, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün sezgilerimizi rahat bir şeklide kullanabiliriz. Geleneksel ve tutucu taraflarımızı ortaya çıkaran ailevi ilişkilerimizi irdeleyen olaylar gündeme gelecek. İlişkilerimizi yeniden gözden geçirme ihtiyacı içinde olacağız. Basın ve yayın kuruluşları için olumlu bir gün. Hareketli ve enerjik olcağız ve sosyal yaşantımıza ağırlık vereceğiz. Bazılarımız için, zorlu bir gün olabilir. Verdiğimiz sözleri yerine getirmeli ve hukuksal olaylarımıza dikkat etmeliyiz. Faturalarımız konusunda sorunlar çıkabilir. Sabırlı ve dayanıklı olacağımız gün içinde, karşılaşacağımız olaylar karşısında takınacağımız tavırlar önem kazanacak. Kişisel ilişkilerimizde mesafeli ve temkinli olmalı ve çıkarlarımızı gözardı etmemeliyiz.

BUGÜN DOĞANLAR:
Kişisel yapılarını ortaya koyacak işlerden hoşlanırlar. Arkadaşları arasında farklı yönleri ile dikkat çekerler. Büyük bir inandırma yeteneğine sahiptirler. Dürüst, vicdan sahibi, sevdiklerine bağlı ve uysaldırlar. Onlara yaklaşmak çok kolaydır. Cesur bir yapıları vardır. Paylaşım onlar için çok önemlidir. Arkadaşlık ilişkilerinde alçak gönüllü ve duygusal davranırlar. Sinirli ve huysuz oldukları zaman zor kişilerdir. Bilgiye meraklı ve onu kullanma konusunda kararlı oldukları için çevrelerinde daima yapıcı fikirleriyle dikkat çekerler. Mükemmel bir hafızaları vardır. Bilgileri titizlikle saklar ve analiz etme konusunda başarılıdırlar. Detay ve ayrıntı onlar için çok önemlidir. İyi bir öğreticidirler. Yaşamı sorgular ve sürekli öğrenme kapasitelerini geniş tutarlar. Sanata, tiyatroya ve edebiyata özel ilgi duyarlar. Gelişmiş bir yazı kabiliyetleri vardır. Duygu ve düşüncelerini çok güzel ifade ederler. Sahiplenme duyguları çok gelişmiştir. Parayı, lüksü ve rahatlarını çok severler.

KOÇ:
Venüs burcunuzda ilerliyor. Geri giden Mars'dan aldığınız etkilerle çevrenizdeki gelişen olaylara takıntılı olabileceğiniz bir gün. Bugün, özellikle huzursuzluğunuzu yenmek zorundasınız.

BOĞA:
Yaptığınız planları gözden geçirmeden yaşama uygulamayın. Özellikle size verilen sözlerin yerine getirilmesi konusunda tereddütlerinizde haklı çıkmak istemiyorsanız, araştırmanızı derinleştirin.

İKİZLER:
Bugün bulunduğunuz ortamlarda dikkatli olmalısınız. Bazı arkadaşlarınızın davranış biçimlerini eleştirmemelisiniz. Herkesin bir tarzı var. Kararlarınızı verirken, iç sesinize güvenmeniz gerekiyor.

YENGEÇ:
Her şeyinizle gününüze damganızı vurabilirsiniz. Duygularınızda sınır tanımıyorsunuz. Enerjinizi duygularınızla birleştirerek, sentez oluşturacaksınız. Bugün istekleriniz ön planda olacak.

ASLAN:
Olayları çok fazla irdeliyorsunuz. Bugün, bilinçaltınızın yoğunluğuna dur demelisiniz. Karşınızdaki kişiyi çok kolay hissedebiliyorsunuz. Mesleki konumunuzun avantajlarından faydalanmalısınız.

BAŞAK:
Bugün, duygusal konularda aşırıya kaçabilirsiniz. Geleneksel yapınızın dışına kayarak, bazı kaçamaklar söz konusu olacaktır. Güneş sezgisel evinizde ilerlerken, finans konularını gündeme getirecektir.

TERAZİ:
Size sunulan şartların eski tekrarlardan olduğunu gördüğünüz zaman yaşama küsüyorsunuz. Venüs karşıt burcunuzda ilerliyor ve ortak çalışma içinde olduğunuz kişilerin sizden istekleri olabilir.

AKREP:
Düşünce gücünüz çok yüksek. Fakat kendinizi anlatırken, çok fazla konuşmak istemiyor olmanız, bazı çelişkilere neden olacaktır. Ay'ın konumu, çalışma hayatınızın yoğun tempoda geçeceğini gösteriyor.

YAY:
Venüs kombinasyon burcunuz Koç'ta ilerlerken, sevdiğiniz konularla ilgilenmek isteyeceksiniz. Görüşmeyi arzuladığınız kişilerle bağlantı kurmak için atılım yapmalısınız. Sakin düşünmek istiyorsunuz.

OĞLAK:
Evinizle ilgili değişiklikler istiyorsanız, hemen yaşama geçirmelisiniz. Çocuklarınızla ilgili güzel aktiviteleri, evinizin sınırları içinde yapmaktan keyif alacaksınız. Boyun kaslarınıza dikkat edin.

KOVA:
Bugün, akıl ve sezgilerinizi birleştireceksiniz. Çevrenizde gelişen olayların yaşamınıza getireceği avantajların üzerinde durmalısınız. Huzursuzluğunuzu yenmeli ve kendinize güvenmelisiniz.

BALIK:
Maddi konulara farklı bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Sevdiğiniz kişilerin, finans konularında belirli yaklaşımları olacak. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerin kesin tavırları sizi üzmemeli.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA