• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yeni projeler üretmek için uygun bir gün FİLİZ ÖZKOL

Yeni projeler üretmek için uygun bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.05.2014, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Maceracı yönlerimiz, değişik gezilere katılmamızı sağlayacak. Bulunduğumuz olumsuz ortamlardan çok çabuk etkileneceğiz. Kafamızın çok işlek olduğu ve yeni proje üretme konusunda becerikli olduğumuz bir gün. Harcamalarımıza dikkat etmeli ve lüks isteğimizi bastırmalıyız. Hediye alışverişi hızlanıyor. Birçok dostumuzu ziyaret etmek isteyeceğiz. Konuşmalarına güvendiğimiz kişilerin fikirlerini ihtiyaç duyabiliriz. Duyduklarımız ve bugün öğreneceğimiz yeni bilgiler, bize oldukça ilginç gelecektir.

BUGÜN DOĞANLAR:
Bulundukları şartları çok çabuk değerlendirirler. Fiziksel özellikleri son derece çarpıcıdır. Çevrelerini etkilemesini iyi bilirler. Çok yetenekli oldukları için, her işte başarı gösterirler. Dostluklarında çok vericidirler. Ahbaplıktan ve fikir alışverişlerinden çok hoşlanırlar. Yaratıcılık ve sezgilerini birlikte kullandıkları için, başarıları kalıcıdır. Aldatılmaktan nefret ederler. Konuşurken, karşılarındaki kişiyi kolay bir şekilde etkilerler. Karşı cinsle olan ilişkilerinde, mantık yürütemedikleri zayıf anları olabilir. Planlarını ve hırslarını kapsayan konularda tolerans tanımazlar. Bu yanlarını doğru analiz etmeli ve egolarının aşırı gelişmesine izin vermemelidirler.

KOÇ:
Güçlü yönlerinizi bir kez daha ortaya koyacaksınız. Partnerinizin sizinle aynı düzeyde olması, kişisel ve ortak çabalarınızı daha da verimli hale dönüştürebilir. Sosyal yönünüz güçlenecek.
BOĞA:
Kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak için, daha fazla beklemeyin. Yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Konuşmalarınıza derin bir anlam katacaksınız.
İKİZLER:
Arkadaşlarınızla duygu birliği içindesiniz. Amaçlar ve çevre koşulları arasında istediğiniz köprüyü kurmak sizin elinizde. Üstünlük savaşı verebilirisiniz. Duygusal anlamda anlaşılmaya ihtiyacınız var.
YENGEÇ:
Bazı detayları gözünüzde büyütebilirsiniz. İçsel korkularınız yüzünden cesaret isteyen işlerinizde çekimser kalmak istemeniz hata. Bugün, iletişim konusunda bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz.
ASLAN:
Organizasyon işlerinizde başarı sizin için önemli olacaktır. Bugün planladığınız çalışmalarınızı, kendi kişisel çabalarınızla sonuçlandıracaksınız. Duygusal konularda sezgileriniz güçleniyor.
BAŞAK:
İçinizde yoğun duyguların oluştuğu bir gün. Birçok şeyi aynı anda düşünecek ve yaratıcılığınızı ön planda tutacaksınız. Yapmak istedikleriniz zincirleme bir şekilde kafanızda gelişiyor.
TERAZİ:
İşbirliği içinde olacağınız kişilerin üzerinizdeki etkisine dikkat etmelisiniz. Yanılmalar söz konusu. Bugün eski olayları gündeme getirmek için acele etmemelisiniz. Duygularınızı sınamalısınız.
AKREP:
İçinizde enerji patlaması var. Yapmak istediğiniz şeyler sadece kendi özeliniz fakat, toplumsal baskıyı üzerinizde hissetmek, canınızı sıkıyor. Satın alma konusunda yeni planlara ihtiyacınız var.
YAY:
Bugün her şeyi içinizde biriktirerek bir yerlere varamazsınız. İçsel sesinizin doğruluğu, çevrenizdeki olaylara bakış açınızı olumsuz etkileyebilir. Daha esnek düşünüp beklemeniz gerekiyor.
OĞLAK:
Ay burcunuzda ilerlerken, gizemli yapınızı daha da körüklüyor. Bugün, derin konuşmalar içinde olacaksınız. Duygular ve akılcılık arasına bocalamaktan sıkılmak istemiyorsanız, sakin kalmalısınız.
KOVA:
Maddi konularda önemli konuların araştırması içindesiniz ve yeni başlangıçlardan korkmuyorsunuz. İyi niyetli davranışlarınız size başarı getirecek. Gereksiz harcamalar yapabilirsiniz.
BALIK:
Ay'ın konumu, iç enerjinizin açığa çıkması için size destek veriyor. Bugün çevresel olaylardan çabuk etkileniyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilere tepkilerinizi belli etmek istemeyebilirsiniz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA