• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Fikirlerimizden ödün vermek istemeyeceğimiz bir gün FİLİZ ÖZKOL

Fikirlerimizden ödün vermek istemeyeceğimiz bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.05.2014, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Ülkemizde yabancı ülkelerle olan ilişkilerimizde kısıtlanmalar söz konusu olabilir. Baskıcı tutumlarla karşılaşacağız. Kararlı davranışlarımızdan ödün vermek istemeyebiliriz. Duygusal gerilimlere dikkat etmeliyiz. Kitlesel örgütlenmeler de gündeme gelecektir. Dünyanın birçok yerinde çevrecilerin tepkileri hız kazanacaktır. Yargılar yeniden ele alınacaktır. Ulusal amaçların söz konusu olduğu anlaşmalar gündem kazanacak.

BUGÜN DOĞANLAR:
Cesur paylaşıma özen gösteren kişilerdir. Çevrelerine hizmet etmek, onlarda misyon haline gelmiştir. Çevreleri tarafından ilginç kişiler olarak tanımlanırlar. Bilime ve gizli olaylara ilgi duyarlar. Akılcı ve mantıklı oldukları için, ikna edilmesi zor kişilerdir. Mükemmel bir öğretmendirler. Ayrıntılar ve detaylar, yaşamlarında büyük yer tutar. Araştırmayı çok sevdikleri için, mesleklerini bu yönlerini ortaya koyacak alanlardan seçerler. Hafızaları çok güçlüdür. Birikimci zekaları sayesinde yaşamda çok başarılı olurlar. Titiz ve eleştirici yapıları küçük yaşlarda ortaya çıkar. Bebeklik yıllarında zor bir çocuk olurlar. Hisleri çok güçlü olduğu için, çocuklar, yaşlılar ve hayvanlara derin sevgi beslerler. Çekici kişilikleri onları ön plana çıkarırken, aşk yaşantılarında kuruntulu ve kırılgan olabilirler. İsteklerini belirtme konusunda çekimser davranabilirler. Değişime hazır kişilerdir. Sindirim sistemi rahatsızlıklarına çok yatkındırlar. Beslenmeleri genelde sebze ağırlıklıdır.

KOÇ:
Disiplinli çalıştığınız bir gün. Çalışma hayatınızda sorgulayıcı davranıyorsunuz. İş arkadaşlarınızdan yüksek performans beklerken, kapasitelerinin sizinle aynı olamayacağını düşünmelisiniz.

BOĞA:
Ay, kuruntulu yönlerinizi daha da belirgin hale getirirken, sizi sabit düşünmeye zorluyor. Olayları incelemeden karar vermek istemiyorsunuz. Bazı tereddütlerinizi aştığınız anda başaracaksınız.

İKİZLER:
Bugün, yoğun duygularınızı karşı tarafa yansıtmak isteyecek ve güzel konuşmalarınızla partnerinizi etkilemeyi başaracaksınız. Romantik yönleriniz ortaya çıkarken, kuruntularınız azalacak.

YENGEÇ:
Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal yönlerinizde yoğunluk artışı var. Derin düşünmenize neden olan konular, meraklı yapınızı ortaya çıkarıyor. Bugün, her şeyi sorgulama gereği duyuyorsunuz.

ASLAN:
Düşüncelerinizden taviz vermek istememeniz, olumlu sonuçlara neden olacaktır. Bugün, birçok sosyal olayı başlatmak için, gerekli enerjiye sahipsiniz. Sizden farklı düşünenlerden bile takdir alacaksınız.

BAŞAK:
Disiplinli ve inatçı tavırlarınızda haklı olduğunuz çok neden olabilir. Çevrenizi sorgularken, olayları tek yönlü düşünüyorsunuz. Bugün, işinizi doğru bir şekilde yapmak istiyorsanız sakin olmalısınız.

TERAZİ:
Verdiğiniz sözleri bir an önce yerine getirmelisiniz. Bugün büyük şeyler düşünüyor ve kendinizi her konuda haklı görüyorsunuz. Kapasiteniz çok yüksek ve istediğiniz koşulları oluşturacaksınız.

AKREP:
Gücünüzün üstünde bir çalışma temposu içindesiniz. Bugün, örgütleme ve planlama yeteneğiniz çok güçlü. İlişkinizde dengelerinizi korumak zorunda kalacaksınız. Verdiğiniz sözleri yerine getireceksiniz.

YAY:
Zeki ve pratik düşünceleriniz sayesinde çözemeyeceğiniz bir problem yok. Bugün, kişisel yeteneklerinizin takdir edilmesini istiyor ve hedeflerinizi yüksek tutuyorsunuz. Çekimser davranmayın.

OĞLAK:
Hızlı düşünüyor ve çabuk karar veriyorsunuz. Bazı işlerinizin ertelenmesine tahammülünüz olmadığı için, çevrenizi de bu konuda sıkıştırabilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizde oldukça çekicisiniz.

KOVA:
Araştırma yaptığınız konularda sır vermek istemiyorsunuz. Bugün, Ay'ın bulunduğu konum, derin düşünmenize neden olacaktır. İstediğiniz iş disiplinini kurmak için gerekli donanıma sahipsiniz.

BALIK:
Yakın dostlarınızı sınama gereği duyacağınız bir gün. Beklentileriniz konusunda alınganlık gösterebilirsiniz. Onların sizi anlamadıklarını sanıyor, Olayları gereğinden fazla abartıyorsunuz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA