• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.08.2014, 00:00
KOÇ:
Başarılı bir iş dönemi yaşadığınız halde hedeflerinizde zorlanıyorsunuz. Çevrenizle kuracağınız olumlu iletişim, size yardımcı olacaktır. Fırsatları doğru zamanda kullanmalısınız.
BOĞA:
Doğuştan araştırmacı oluşunuz, iş başarınızı artırıyor. Bugün daha detaycısınız. Yeni bir iş projesi gündemde olacak. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığından emin olabilirsiniz. Çevrenize örnek oluyorsunuz.
İKİZLER:
İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Çevrenizle iş birliği içinde olacağınız bir gün. Bazı paslaşmalar sonucunda günün ilerleyen saatlerinde istediğiniz ortamı nihayet yakalıyorsunuz.
YENGEÇ:
Ay burcunuzda ilerlerken Mars'tan olumlu destek alıyorsunuz. Yeni başlangıçların her zaman gerginlik getirdiğini siz de biliyorsunuz. Bugün maddi güvenliğiniz hiç olmadığı kadar ön planda olacak.
ASLAN:
Hiçbir konuda hata kabul etmek istemiyorsunuz. Sizden çok şey bekleniyor. Her işe yetişmeniz mümkün değil. Üstelik ailenize de zaman ayırmalısınız. Yeni dostlar her konuda size yardımcı olacak.
BAŞAK:
Sorumluluğunuzun artmasının sizi olumsuz yönde etkilediğini zannediyorsunuz. Aslında yaşam enerjiniz daha da yükseliyor. İş konusunda, her türlü ayrıntıyı hesaplamakla kazançlı çıkacaksınız.
TERAZİ:
Bugün, iş ilişkilerinizde bir yoğunluk söz konusu. olacak. Birçok işinizi üst üste halletmek zorunda kalacaksınız. Mücadeleci ruhunuzu ortaya çıkarın. Etrafınızdaki insanlardan bağımsız düşünün.
AKREP:
Mars burcunuzda ilerlerken, düşüncelerinizi abartmaktan yanasınız. Rekabetçi yapınız aşkta da kendini gösteriyor. Tutkulu yapınız sizi farklı ilişkilere sürüklerken, düşünmeniz gereken çok şey var.
YAY:
Sabit düşüncelerden uzaklaştığınız zaman, kendinizi iyi hissediyorsunuz. İnatçı yapınızın size zarar verdiğini siz de biliyorsunuz. Venüs çekiciliğinizi artırırken ilişkilerinize romantizm getiriyor.
OĞLAK:
Kombinasyon burcunuz Akrep'te ilerleyen Mars'tan olumlu destekler almaya başlıyorsunuz. Dostlarınızla iş birliği içinde olacağınız yeni bir döneme giriyorsunuz. Hızlı hareket etmelisiniz.
KOVA:
Planlı davrandığınızda olaylar kendiliğinden rayına oturuyor. Bugün olaylara belli bir felsefeyle yaklaşarak, enerjinizi istediğiniz gibi dengeleyeceksiniz. Mars önemli konulara yoğunlaşmanızı sağlıyor.
BALIK:
Neptün'den önemli destekler alıyorsunuz. Özgürlüğünüzü zedelemeyen tüm işlere hazırsınız. Çünkü bağımsızlık duyguları içinde hareket ettiğiniz zaman, başarı yüzdeniz çok daha fazla artıyor.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA