• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.08.2014, 00:00
KOÇ:
Yaşamınızın aktif bir dönemindesiniz. Özel yeteneklerinizi kullanmalı ve kendinizi ispat etmelisiniz. Özellikle bugün, güçlü işbirliklerine ihtiyaç duyuyorsunuz. Partneriniz sizi destekliyor.
BOĞA:
Kazançlarınızda istediğiniz şartların gündeme gelmesi, özel çabalarınız sayesinde gerçekleşecek. Görüşeceğiniz kişilerin desteği, sizi tatmin etmeyebilir. Sakinliğinizi korumalısınız.
İKİZLER:
Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor ve detaylardan yola çıkarak, kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Bugün, değişik fırsatların kombinasyonu karşısında karar vermekte zorlanabilirsiniz.
YENGEÇ:
Bugün yaptığınız işlerle yetinmiyor, karakteriniz gereği sıra dışı işler yapmaktan hoşlanıyorsunuz. Yoğun enerjiniz sizi yorgun ve keyifsiz yapabilir. İş ilişkileriniz güçleniyor.
ASLAN:
Bugün çevrenizdeki kişileri tarzınızla etkileyecek ve biraz da baskıcı bir tutum sergileyeceksiniz. Kendinize güvenmenize rağmen, üstlerinizle konuşurken, daha sakin ve temkinli olmalısınız.
BAŞAK:
Geçmiş tecrübelerinizden yararlanacağınız bir gün. Sıra dışı düşüncelerinizi paylaşmak için, kendinize farklı alanlar bulabilirsiniz. Sevdiklerinizi korumak adına, fazla sorumluluk alıyorsunuz.
TERAZİ:
Maddesel konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin size olan davranışlarınızı denetleme huyundan vazgeçmelisiniz. Bugün bir takım kişilerin fikirlerini benimsemeyebilirsiniz.
AKREP:
Partnerinizin sizinle aynı düzeyde olması, kişisel ve ortak çabalarınızı daha da verimli hale dönüştürebilir. Yakın iş arkadaşınızın bu konudaki sözlerine önem verin. Yaratıcılığınız artıyor.
YAY:
Yakın çevrenizle ilgili değişimler söz konusu. Bazı ortak çalışmalar için uygun bir gün. Kardeşler veya akrabalarla ilgili yenilikler gündeme gelecek. Onların sorunlarına yardımcı olmak isteyeceksiniz.
OĞLAK:
Kendinizi aşma ve ifade etme konusunda istediğiniz performansı gösterebileceksiniz. İkna yeteneğinizin güçlendiği bir gündesiniz. Uzun süredir görmediğiniz dostlarınızın çağrılarına cevap vereceksiniz.
KOVA:
Bugün Ay'ın bulunduğu konum, duygusal yaşantınızla ilgili kendinizi tanıma fırsatı veriyor. Takıntılı yönlerinizin size zaman kaybettirebileceğini fark etmelisiniz. Mantığınızı zorlamalısınız.
BALIK:
Arkadaşlarınız arasında gözünüze farklı gelen kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendireceksiniz. Orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Hareketli ve neşeli bir gün sizi bekliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA