• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.02.2015, 00:00
KOÇ:
Ayın bulunduğu konum, ilişkilerinizde sizi güven arayışına itiyor. İlişkilerinizi sorgulamak adına başkalarını baskı altına almamalısınız. Siz üzerine gittikçe, o kendini savunmak zorunda kalıyor.
BOĞA:
Maddi konularda sınırlarınızı genişletme çabası içindesiniz. Size gelecek olan iş tekliflerini düşünmeden kabul etmemelisiniz. Yaşça sizden büyük olan kişilerin desteğini üzerinizde hissedebilirsiniz.
İKİZLER:
Bilinçaltınızda düşündüğünüz fikirleri uygulama alanına geçmeden önce, ortak çalışma içinde olduğunuz kişilerin de fikrini almak zorundasınız. Çabalarınızın boşa gitmesine neden olabilirsiniz.
YENGEÇ:
İdeallerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Egonuzu ifade edemediğiniz zaman, huzursuz ve kaprisli oluyorsunuz. Emir almamak gibi takıntılarınız olduğu için, işinizde zorlanıyorsunuz.
ASLAN:
İsteklerinizi yaşama geçirmek için uygun bir gün. Hızlı düşünüyor ve planlarınızı güçlü bir şekilde yaşama geçirmek istiyorsunuz. Düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek için yolculuklar yapabilirsiniz.
BAŞAK:
Titiz yapınız her konuda kendini gösteriyor. Bugün, yapacağınız her türlü çalışmada yardım almayı reddedebilirsiniz. Olaylara çevrenizden farklı yaklaştığınız için, sizi anlamaları zor oluyor.
TERAZİ:
Partnerinizin üzerinizdeki baskısından sıkılacağınız bir gün. Onun, her konuda sizinle ilgili ayrıntılar ilgisini çekiyor. Bugün, ortaklıklar konusunda düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek isteyeceksiniz.
AKREP:
Aynı anda birçok işi bir arada yapmanız sayesinde, kendinize daha fazla zaman ayırabiliyorsunuz. Bugün karşıt burcunuzda yer alan Ay'dan etki alıyor ve fikirlerinizi değiştiriyorsunuz.
YAY:
Yaşamınızı ön plana çıkaracak ve kişisel özelliklerinizi ortaya koyacak çalışmalar içindesiniz. Bazı olayları yeniden irdelemenin zamanı geldi. Yaratıcılığınızı kullanmak sizin elinizde.
OĞLAK:
Maddi konularla ilgili düşünceleriniz, birçok aktivitenin önüne geçebilir. Değişik ve orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Yaratıcılığınızı engellemeyen ve coşkunuzu ortaya çıkaran işler yapıyorsunuz.
KOVA:
Bugün, ideallerinizin peşinde koşarken bazı hatalara açıksınız. Çevrenize karşı yargılayıcı olmadığınız sürece, başarı sizden yana olacak. Fikirlerinizi ateşli bir şekilde savunuyorsunuz.
BALIK:
Bugün, bilinçaltınız oldukça yoğun. Ailenizle birlikte yapacağınız küçük bir tatil size iyi gelecektir. Para harcama konusunda aşırılığa kaçtığınız malum. Masraflarınızı kısıtlamanız gerekiyor.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA