• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.02.2015, 00:00
KOÇ:
Bugün çevreniz sizden etkilenirken, fikirlerinize karşı çıkamıyorlar. İlişkileriniz tutkulu bir hal alıyor. Dış görünümünüzle ilgili değişimler yapabilirsiniz. Partnerinizi eleştirmemelisiniz.
BOĞA:
Sosyal ilişkilerinizde yumuşak geçişler var ve iş ilişkilerinizde de yapıcı davranacaksınız. Arabuluculuk görevinizi tam olarak yerine getirmeye çalışırken, farklı düşünüyor ve duruma hakim oluyorsunuz.
İKİZLER:
Gücünüzün yavaşladığını hissederek, kendinizi geri plana çekme ihtiyacı duyabilirsiniz. Takıntılarınız sizi rahatsız edebilir. Dostlarınızın sırları konusunda oldukça ketum davranacaksınız.
YENGEÇ:
Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Böylece gerekli dersleri çıkararak uzun vadede size yarar sağlayacak önlemleri alacaksınız. Dostlarınızın sözlerinden etkileneceksiniz.
ASLAN:
Kendinizle ilgili olumsuz şeyler düşünmemelisiniz. Dengeleriniz nemli. Sorunların üstesinden gelebilecek enerjiye sahip olmanıza rağmen dikkatli olmalısınız. İnsanlar size karşı çıkamıyorlar.
BAŞAK:
İçinizdeki yoğun karmaşalar nedeniyle kendinizi çevrenizden soyutlamak isteyeceksiniz. Sevdiklerinizle ortak duygu birliği içinde olsanız bile, oluşabilecek sürtüşmelere engel olamayacaksınız.
TERAZİ:
Sürprizlere karşı hazırlıklı olmalısınız. İsteklerinizi kolay bir şekilde yaşama geçireceksiniz. Bu arada şansınız da artıyor. Yeni girişimler için, kendinizi cesur hissediyorsunuz.
AKREP:
Zihinsel dağınıklığınız var. Herkese aynı anda söz vermeniz, sizin için iyi olmuyor. Değişen hava şartları en çok sindirim sisteminizi etkileyecek. Alışık olmadığınız yiyeceklerden uzak durun.
YAY:
Bugün, kişisel enerjiniz çok yüksek olacak. Karşınızdaki kişiler sizin konuşma ve ikna kabiliyetinizden olumlu etkilenecekler. Başlattığınız çalışmaları inatla sürdürecek ve sonuca gideceksiniz.
OĞLAK:
Disiplinli bir şekilde yaptığınız işler başarıyı getirirken, para kazanma konusunda da şanslı olacaksınız. İşinizi iyi takip ederek büyük bir disiplin içinde davranışlarınızı sürdüreceksiniz.
KOVA:
Dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacağınız bir gün içindesiniz. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedeceksiniz. Kişiliğinizi daha da ön plana çıkaracak işler yapacaksınız.
BALIK:
Duygusal yaşamınızla değişime ihtiyacınız var. Ortaklıklar konusunda şanslı olacaksınız. Benzer fikirlere sahip olduğunuz ve size finans desteği sağlayacak kişilerle beraber iş yapabilirsiniz.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA