• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.03.2015, 00:00
KOÇ:
Kendinizle ilgili sorunlarınızı kafanıza takmamalısınız. Nasıl olsa her türlü probleminize çare bulabilecek bir kapasiteniz var. Sizden yaşça büyük kişilerin desteğine ihtiyacınız var.
BOĞA:
Yakın dostlarınızdan alacağınız haberler, sizin için oldukça sevindirici olacaktır. Orijinal fikirli kişilerden hoşlanıyorsunuz. Partnerinizle macera hissi yaşamak istiyorsunuz.
İKİZLER:
Maddi konularda girişimciliğinizin önüne geçilmiyor. Para kazanma konusunda beceriklisiniz fakat, yaşamınızla ilgili sınavlarınız hiç bitmiyor. Harcamalarınızda mantıklı olmalısınız.
YENGEÇ:
Eski duyguların sizi yanıltmasına izin vermemelisiniz. Bugün sizi etkileyen duygularınızın etkisinde olabilirsiniz. Özellikle, karşı cinsin ilgisi üzerinde oldukça duruyorsunuz.
ASLAN:
Ele aldığınız konular üzerinde sistemli bir şekilde düşünmekten kendinizi yormaktan vazgeçin. İletişim konusunda, kendinizden başka hiç kimseye güvenmek istemiyorsunuz.
BAŞAK:
Sosyal ve kişisel yaşamınızda istediğiniz enerjiyi yakalarken, partnerinizle birlikte ortak çalışmalara katılacaksınız. Toplu organizasyonlar için her türlü girişimciliğinizi kullanacaksınız.
TERAZİ:
Güçlü enerjinizi hem kendiniz, hem de çevreniz hissediyor. Yapacağınız her şeyi, önceden tasarlamalısınız. Mesleki anlamda iyi bir döneminizdesiniz problemlerin çözüldüğünü göreceksiniz.
AKREP:
Ortaklık konusunda düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Kapasiteniz çok yüksek ve fırsatları kaçırmak istemiyorsunuz. Olaylardan etkilenerek kendinizi üzüyorsunuz.
YAY:
Bugün, bir program dahilinde hareket etmelisiniz. Kendinize ait bazı gizli hesaplarınız olabilir Fakat uzun vade de, sonuçların değişeceğini düşünerek, kısa vade çözümlerden faydalanmalısınız.
OĞLAK:
Kişiselliğinizi vurgulayacak işlerden hoşlanıyorsunuz. Kendinizle ilgili bir takım değişimler içindesiniz. Planlarınız için bol fırsatlı bir gün. Duygularınızı paylaşma ihtiyacı içindesiniz.
KOVA:
Maddi konularda istediğiniz başarı grafiğine kavuşmak için, her türlü donanıma sahipsiniz. Gücünüzü yükseltmek için bazı değerlerin önemli olduğunu kabul ediyor ve mütevazi olmak istemiyorsunuz.
BALIK:
Bugün, duygusal yaşantınızı entelektüel çalışmalarla süsleyebilirsiniz. Bulunduğunuz topluluklarda kendinizi ifade etmeyi yeğlemelisiniz. Hareketli yapınız kazalara neden olabilir.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA