• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.03.2015, 00:00
KOÇ:
Duygusal enerjinizin yüksek olduğu bir gün olmasın rağmen, çevrenizdeki kişileri ters algılayabilirsiniz. Yollarla ilgili projeler ve dostlarınızla ilgili özel konular gündeme gelecek.
BOĞA:
Gecikmiş işlerinizi tamamlamak için, önünüze çıkacak fırsatları yeniden gözden geçirmelisiniz. Merkür'ün ters hareketi, eski hesaplarınızı gözden geçirmenizi sağlayacak. Hatalar konusunda hassassınız.
İKİZLER
Coşkularınız ve hayalleriniz yüzünden zor günler yaşıyorsunuz. Mantık ve duygu ikilemi yaşadığınız bugün, çevrenize kayıtsız kalmamalısınız. Yaratıcılığınızı vurgulayan çalışmalara yönelmelisiniz.
YENGEÇ:
Kendinizi birtakım duygusal karışıklıklar içinde bulduğunuz zaman bazı tereddütler yaşıyor olmanızı, çevreniz makul karşılıyor. Bugün, birçok şeyi irdeleme ihtiyacı içinde olabilirsiniz.
ASLAN:
Mesleğinizde rakip tanımıyor ve gücünüzü sonuna kadar kullanmak istiyorsunuz. Hata yapabileceğinizi unutmamalı ve iş ilişkilerinize, kişisel duygularınızı asla yansıtmamalısınız.
BAŞAK:
Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, düşüncelerinizi yaşama geçirme konusunda oldukça başarılısınız. Kişisel özelliğinizi ön plana çıkaracak ani iş teklifleri ile karşılaşabilirsiniz.
TERAZİ:
Sosyal yaşantınıza ağırlık vereceğiniz bir gün. Kariyerinizi ilgilendiren konuların gündeme gelmesiyle sizi önemli kılan bazı durumlar söz konusu olacak. Düşüncelerinizi açıklarken, sakin olmalısınız.
AKREP:
Satürn burcunuzda geri giderken, Ay'ın kombinasyon burcunuz Balık'ta olması kişiliğinizi daha da belirgin bir hale getiriyor. Enerjik ve coşkulusunuz. Ne istediğinizi gayet iyi biliyorsunuz.
YAY:
Olayları büyüteç altına aldığınız bir gün. Her şeyi çok fazla tartarak inceliyor ve karar verme zorluğu yaşıyorsunuz. Bilinçaltınız yoğun bir şekilde çalışıyor. Hatalar konusunda çok dikkatlisiniz.
OĞLAK:
Bugün, dengelerinizi korumakta zorlanabilirsiniz. Beraberliklerinizde istediğiniz uyumu sağlayabilmeniz, biraz da sizin tutumunuz bağlı. Ay'ın bulunduğu konum, bilinçaltınızı etkiliyor.
KOVA:
Değişimlerin yol açtığı çatışmalar hayatınızı etkiliyor. Farklı kişiliğinizle belli bir imaj yaratma peşindesiniz. Her an yaşamınıza yenilik katma peşinde olmanız, sizi izleyenleri hayrete düşürüyor.
BALIK:
Ay burcunuzda ilerliyor. Enerjinizi çalışma yaşantınıza yansıtabildiğiniz müddetçe mutlu olan siz, bugün iş potansiyelinizi yüksek tutmalısınız. Huzursuz yönlerinizle yaşamı sorun haline getirmemelisiniz.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA