• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bayrağımız dalgalanıyor GÜRKAN ERTAÇ

Bayrağımız dalgalanıyor

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.12.2010, 00:00
Voleybol Takımlarımız Avrupa Kupalarında başarıdan başarıya koşarak ülke olarak liderliği sürdürüyor. İzmir'in temsilcisi ARKAS, Challenge Cup'ta ilk turda Slovenya'nın Marchiol takımını eledikten sonra 2.turda da Finlandiya'nın Raision Loimo takımını deplasmanda 3-0 yendi ve yolu yarıladı. Aynı kupada İst.B.Belediye de İsviçre'nin Lausanne takımını deplasmanda 3-0 yenerek tur biletini cebine koymayı garantiledi. BAYANLAR Şampiyonlar Liginde Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom, Rus Zarachie Odintsovo takımını, Eczacıbaşı da Fransa'nın Mulhouse'ını 3-0 mağlup ederek iddialarını sürdürdüler. CEV CUP Erkeklerde de Ziraat Bankası, Avusturya'nın Hot Volleys takımını deplasmanda 3-1 yenerek tur şansını güçlendirdi. Süper başarının en büyük hayal kırıklığı Avrupa Şampiyonluğu kazanmak için ne kadar yıldız varsa transfer edilen F.Bahçe'nin, Dinomo moskova'ya 3-0 yenilmesiydi.

ARKAS'a sert rakip: G.Saray
Ligde ve Avrupa Kupalarında son haftalarda başarılı bir grafik çizen ARKAS, yarın ligin sağı solu belli olmayan güçlü ekibi G.Saray'ı ağırlıyor. Atatürk Spor Salonundaki maç saat 17.30'da başlıyor. F.Bahçe gibi yıldızlar topluluğu bir takımı 3-0 yenen G.Saray geçen hafta Maliye Milli Piyango'ya 3-2 yeniliverdi. ARKAS'ın Finlandiya dönüşü yol yorgunluğuyla çıkacağı maçta müthiş bir mücadele vereceği kesin. Agamez, Bravo ve Meszaros'lu ARKAS'ın, G.Saray'la yapacağı yarınki maçın bir voleybol şenliği gibi geçeceği muhtemel.

Koşmayan Kaf-Kaf'lı değil
Pazar günü saat 17.30'da Mavişehir KSK Arena'da İZKA Karşıyaka-Beşiktaş bayan voleybol maçı var. 17 idealist yöneticinin büyük fedakarlıklarla kapanmaktan kurtardığı yeşil-kırmızılılar, ligde ilk kez yenebilecekleri bir rakiple oynuyorlar: Beşiktaş. Gençlerle yaratılan kadro, yabancılardan Sırp Dusanka Kariç'in ve Hırvat Aaatonija Kaleb'e son anda büyük fedakarlığa girilerek alınan Fransa Milli Takımının smaçörü Camara Nassira'yla biraz daha güçlendi. Başkan Ufuk Kele her türlü hazırlığı yaptıklarını, inanılmaz kaynaklarla iyi bir takım kurduklarını, bunun hedefe ulaşması, yaşaması için artık taraftar desteğine ihtiyaç olduğunu söyledi. Karşıyakalılar...Basketbola her maç verdiğiniz özlenen desteği pazar günü voleybolculardan da esirgemeyin. Karşıyakalılığınızı test etmeniz için işte size en güzel fırsat.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA