• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yarınlar İZKA Karşıyaka’nnın GÜRKAN ERTAÇ

Yarınlar İZKA Karşıyaka'nnın

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.12.2010, 00:00
17 idealist Karşıyakalı'nın bir "Kurtuluş Platformu" oluşturarak İZKA İnşaat Başkanı Azad Yeşil'in de büyük katkılarıyla yarattığı KSK Bayan Voleybol Takımı, Beşiktaş'a 3-2 yenilmesine rağmen, aldığı puan ve sergilediği umut verici voleybolla alkışlandı. Bu takım ve kabiliyetli gençler gösterdi ki, başantrenör İsmail Yengil'in bilgi ve birikimiyle dalgalı sulardan geçmesini bilecekler. Biraz tecrübe kazandıkları taktirde pekçok takımı yenebilecekler. Beşiktaş maçına lisansı yetişmeyen Mali asıllı Fransız Camarra da pazar günü Vakıfbank G.S.Türk Telekom'a karşı oynayacak. Şube Koordinatörü Ekber Göçer, "Gençlerimiz Beşiktaş'ı 3-0 yendi, bu bizim için gurur kaynağı. Çünkü sezon sonunda (A) takmıma da puan kazandıracaklar. Ancak Hande, Gizem, Pelin, Rabia, Gamze ve Büşra hem genç, ardından da (A) takım maçına çıkıyor, 8 set üstüste mücadele ediyorlar. Onlarla nasıl gururlanmayalım ? KSK taraftarı bizi desteğe devam etsin, ligde kalıcı olacağımıza inanıyoruz" diyor.

Arkas'ın görünmez kahramanı!

Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde başarılı bir sezon geçiren Arkas'ın Kolombiyalı oyuncusu Liberman Agamez'in İzmir'e gelişinin ilginç bir öyküsü var. Ligimizin en kaliteli yabancı oyuncularından biri olan Agamez'in transfer öyküsü taraftar-kulüp işbirliğinin en güzel örneklerinden birini oluşturuyor.
Arkas Holding'de stajyer olarak görev yapan 17 yaşındaki Mert Gültekin, Arkas'lı yöneticilere başvurarak uzun süredir Agamez'i yakından izleyip hayranı olduğunu ve Arkas formasıyla görmek istediğini belirtti. Transfer çalışmalarının yoğun olduğu bir dönemde hergün yöneticileri ziyaret eden ve Agamez transferini ısrarla takip eden Mert bir anlamda bu transferi hızlandırmış oldu.
Arkas Yönetimi de geçtiğimiz günlerde genç Mert'e jest yaparak Agamez'le bir araya getirdi. Agamez'in Arkas Spor'da başarılı maçlar çıkarmasından son derece mutlu olduğunu belirten Mert, önümüzdeki sezonlar için başka oyuncu arayışlarına şimdiden başladığını sözlerine ekledi.




Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA