• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Şampiyonluğa baş koyduk GÜRKAN ERTAÇ

"Şampiyonluğa baş koyduk"

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.08.2012, 00:00
Karşıyaka bayanlar voleybolda İzmir'in gür sesi. Bu sezon bu branşın sevdalısı Güçlü Aydoğru başkanlığında iyi bir yönetim kadrosuyla geçen sezon AROMA Bayanlar Birinci Ligine yükselme fırsatını kal payı kaçıran takımı bu sezon hakettiği yere ulaştırmak için büyük transferler yaptılar. Yunanistan'ın Olympiakos takımından Eva'yı transfer ederek camiayı hareketlendirdiler. Güçlü başkan Aydoğdu, "Bu yola baş koyduk. Ne yapıp yapıp şampiyon olacağız" dedi, yeni transferleri de bir bir açıkladı:"Eczacıbaşı'ndan Pınar Matur ve Merve Yıldırım, Beşiktaş'ın bilerosu Tuğçe Ergenç geldi, sözleşme imzalıyoruz. Pazartesi günü de A.Gücü'nden Zennibe Yıldız (Zen) aramıza katılacak. Hedefi yakalamak için ne gerekiylorsa yapacağız. Baktık devre arasında iş tehlikede. Roketleri, füzeleri ateşleyeceğiz, yine kazanacağız. Geçen sezon üzülen bu camiaya mutlaka bayram yaşatacağız..." Güçlü Aydoğdu'da müthiş bir azim gördüm. Ne diyelim, yolları açık olsun.

Genç Erkeklerde final yolundayız
Kızların şampiyonluğundan sonra Genç Erkek Milli Voleybol Takımımız da, Avrupa Şampiyonası'nda Yunanistan'ı 3-1 yenerek yarı finale yükseldi. Danimarka'nın Randers kentinde Skyline Arena'da düzenlenen Genç Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda Türkiye, grubundaki son maçında Yunanistan'ı 3-1 (25-20, 25-18, 25-22) mağlup ederek yarı finale çıkmayı başardı. Genç milliler, grupta yaptığı 5 karşılaşmada 3 galibiyet elde ederek, 11 puana ulaştı. Yarın yarı finalde İtalya ile karşılaşacağız. Türkiye-İtalya maçı, Polonya'nın Gdyna kentinde yapılacak.

ARKAS start verdi

ARKAS, başantrenör Glenn Hoag önümüzdeki hafta geleceği için yeni sezon hazırlıklarına Hoag'un verdiği programla antrenör Fazıml Demirci yönetiminde başladı. Yabancılardan Agamez, Hansen, Duff ve Perrin geldi, sırtında ağrılar bulunan Bravo Brezilya'da tedavisini sürdürüyor. Mavi-beyazlılar 22-29 Eylül tarihlerinde Polonya'da yapacakları kamp-maç organizasyonun hazırlıklarını da sürdürüyor. Dış İlişkiler Sorumlusu Bahadır Osman, bu kampın hel Türkiye Lig, hem de Avrupa Kupaları için son derece yararlı geçeceğine inandığını söyledi.

BALSPOR'dan dev atak

Bu sezon AROMA Erkekler Birinci Ligi'ne çıkmayı hedefleyen Bornova Anadolu Lisesi, genç yıldızlarla takımı takviyeyi sürdürüyor. Bordo-beyazlılar Halk Bankası'ndan genç milli smaçör Ahmet Can Karamete ile libero Ahmet Kartal'ı kiraladı. Başkan Ersan Odaman 1991 doğumlu bu iki gençle güçlendiklerini belirterek, "BAL bu sezon da zirveye oynayacak ve ligi renklendirecektir" dedi. Odaman, Türkiye Kupasında geçen yılki rakipleri Bursa Yenişehir Belediye, Düzce ve TOFAŞ'la aynı grupta buluştuklarına değinerek, "Kupada da ilk ikiye girerek tur atlarız" dedi.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA