• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
ARKAS kabuk değiştirdi GÜRKAN ERTAÇ

ARKAS kabuk değiştirdi

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.05.2013, 00:00
Acıbadem Erkekler Voleybol 1. Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan ve önümüzdeki sezon aynı hedefe koşmak için kolları sıvayan Arkasspor kadroyu tamamen yeniledi. Takımın 2.07'lik silahı Örümcek Adam Güney Kore'dean 1.5 milyon dolarlık teklif alınca dudaklar uçukladı, istemeye istemeye Kolombiyalı'ya "Güle güle" derildi. Brezilyalı smaçör Bravo, ABD'li pasör Kevin Hansen ile Kanadalı orta oyuncu Adam Simac ile aktif sporculuk hayatını noktaladığını açıklayan Kaptan Bülent Kandemir'den sonra yolcular kervanına Burutay, Emin ve Ufuk Minici de katıldı. Ahmet Pezük'ün sözlemesi de play-off final serisi öncesi feshedilmişti. Burutay'ın Fenerbahçe ile, Emin Gök'ün de Halkbank ile anlaştığı bilgileri geliyor.

Agamez'dan daha etkili mi ?
ARKAS, Agamez'i kaybevtti ama yerine ondan bir santim daha uzun 2.08'lik Kanadalı pasör çaprazı Gavin Schmitt'i aldı. Otoriteler, Schmitt'in sert servisleri ve smaçlarının yanısıra Agamez'den daha iyi manşet aldığı ve müdafaa yaptığını söylüyor. Ayrıca sakatlığı ve rahatsızlıkları nedeniyle tam randıman alınamayan Bravo'nun yerine transfer edilen İtalya'nın Vibo Valentia'sından transfer edilen Slovenya Milli Takım oyuncusu Tine Urnaut'un da en az Schmitt kadar ARKAS'a katkı yapacağı belirtiliyor. G.Saray'dan transfer 2.08'lik orta oyuncu Erhan Dünge de iyi adam. Ancak Avrupa Kupaları düşünülerek bir değerli yabancı orta oyuncu ile de temaslar sürüyor. Bence ARKAS'ın değişimi yerindeydi. Başarılar...

Seramiksan büyük düşünüyor


Voleybol'da 2. Lig'e yükselen Filenin Kuğuları, zaferini kutluyor. Asbaşkan Burak Ersoy, "İnandık, başardık" derken, Tülay en iyi pasör, Tercan da en tecrübeli oyuncu seçildi. TURGUTLU'DA bu sezon kurulan ve ilk sezonunda şampiyonluk yaşayan Seramiksan Bayan Voleybol Takımı, zaferini kutluyor. Niğde ekibi Bor Belediye'yi 3-0, İstanbul Ataşehir Belediyespor'u 3-0 ve Ordu takımı Türk Telekom'u 3-2 yenerek adını 2. Lig'e yazdırdı. Seramiksan Asbaşkanı Burak Ersoy, "Biz şampiyonluk hedefini sezon başında koymuştuk. Bu şampiyonluk inanmışlığın zaferi. Türkiye 2.Ligde de zirve mücadelesi verecektir" dedi.

Eczacıbaşı, Shashkova ile yolları ayırdı


2012-2013 sezonunda Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı kadrosunda yer alan ama gerekli randımarn alınamayan 34 yaşındaki ünlü Rus smaçör Liubov Shashkova ile Eczacıbaşı Spor Kulübü'yle anlaşmasını feshetti. Eczacıbaşı'nda ilk kez 2000-2001 sezonunda forma giyen ünlü smaçör Liubov Shashkova "Kulübüm ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Her iki taraf için de hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA