• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Arkas’ın yuvası da zengin GÜRKAN ERTAÇ

Arkas'ın yuvası da zengin

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.05.2013, 00:00
Acıbadem Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde 2012-2013 sezonunda mutlu sona ulaşan Arkas Spor, altyapı gruplarında da Türkiye şampiyonu olmak istiyor. Küçük, Yıldız ve Genç takımlarının hem erkeklerde, hem de kızlarda bu sene de Türkiye Şampiyonası finallerine kaldığını söyleyen Basın Sözcüsü Uğur Özden, "Üç yıldır üst üste 6 takımımızla finallere gidiyoruz. Türkiye'de bunu daha önce başarabilen bir kulüp olmadı. Geçen sene altyapılarda 3 şampiyonluk, 2'de ikincilik elde etmiştik. Bu yıl hedefimiz 6'da 6 yapmak" diye konuştu. Mavi beyazlı ekibin Genç Kız takımı, İstanbul'da, Genç Erkek takımı Ankara'da birincilik kürsüsüne çıkmak için mücadele edecek. Ardından Yıldız Kız takımı, 26 Mayıs-1 Haziran tarihlerinde Bursa'da, Yıldız Erkek takımı yine aynı tarihlerde Kocaeli'de şampiyonluk mücadelesi verecek. Küçük kızlar ve erkeklerin Türkiye Şampiyonası finallerinin yeri ve tarihi ise önümüzdeki günlerde Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından açıklanacak. Ne mutlu ARKAS'a, ne mutlu altyapıda emeği geçen herkese ve onlara bu imkanı hazırlayan Lucien Arkas ve yönetim kuruluna...Bilinmeli ki, temeli olmayan bir yapı geleceğe tutunamaz.

Dört parmaksız voleybol aşkı
Düzce'de 7 yaşında geçirdiği trafik kazasında 4 parmağını kaybeden üniversite öğrencisi Rıdvan Gövdetaşan, voleybol tutkusundan vazgeçmedi, hayata küsmeyerek iyi bir voleybolcu oldu. Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencisi Gövdetaşan, üniversitenin bahar şenlikleri kapsamında düzenlenen turnuvada üçüncü olan takımının en başarılı oyuncusu seçildi. Rıdvan, spor yapmak isteyenlerin önünde hiçbir engelin duramayacağını belirterek, "Yeter ki isteyelim. Bir elimi kullanamamak
günlük hayatta çeşitli sıkıntılara sebep oluyor ama voleybol oynarken kendimi mükemmel bir insan gibi hissediyorum" dedi.

Transferde köşe kapmaca
ACIBADEM Erkekler ve Bayanlar Voleybol Liglerinde takımlar transferde kabuk değiştirdi. Geniş bir operasyonla Agamez, Bravo, Burutay, Hansen ve Emin Gök'le yollarını ayıran ARKAS, 2.08'lik Kanadalı pasör çapraz Gavin Schmitt ve Sloven smaçör Tine Urnaut ve de G.Saray'dan milli orta oyuncu Erhan Dünge'yi aldı. F.Bahçe, Brezilyalı smaçör Fonteles, ARKAS'tan Emin Gök ve Halk Bankası'dan Ersin'i kadrosuna kattı. G.Saray, Halk Bankası'den Mısırlı smaçör Ahmed'i renklerine katıp, aynı ülkeden pasör Abdallah'ı getirtti. Kübalı smaçör Bell ile Maliye'nin 2.10'luk devi İbrahim Emet artık sarı-kırmızılı. İst.Belediye de Letonyalı Celitans, G.Saray'dan Coskoviç, ABD'li orta oyuncu Holmes'le güçlendi. Ziraat Bankası, Maliye'den Sırp İvoviç'i transfer etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA