• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Fransa’da sürpriz olacak NECDET KESTELLİ

Fransa'da sürpriz olacak

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.06.2011, 00:00
Üç silahşörler Fransa'da tenisin ve de içindeki heykelleriyle Roland Garros tesislerinin simgeleri olmuşlardır. Roland Garros yaşamıyla, toprağıyla, seyircisiyle bambaşkadır. Roland Garros aslında tenistir; tenisin mabedi ve mektebidir, bir aşktır Roland Garros... Dünya da oynanan dört büyük Grand Slam turnuvasının en zoru Paris'te yapılan Roland Garros turnuvasıdır. Her sene bu mevsimde, baharın ılıman güzel günlerinde düzenlenir. Roland Garros turnuvası, büyük bir sabır ve dayanıklılık gerektirmesine rağmen oyuncuların da en çok kazanmak istediği turnuvadır. Ayrıca Roland Garros Türkiye'de hem erkeklerin, hem de kadınların maçları izlenebildiğinden en çok seyredilen turnuvadır. Bu durumda bilinenleri tekrar etmek yerine bir tek şey söylenebilir. Kimler kazanır bu sene? Bana ters gelse ve tenise hiç yakışmasa da bu sorunun cevabını at yarışlarından esinlenerek oyuncuları favori, plase ve sürprizler olarak sıralayanlar var. Bence hem erkeklerde hem de kadınlarda sürprizler olacak. Hep beraber göreceğiz...

WTA yıl sonu için
Ataklar başladı... TTF Başkanımız müjdeyi verdi. Yıl sonu turnuvasına gelmesine kesin gözüyle bakılan bayan tenisçileri, Fransa Açık'tan hemen sonra TTF 6 Haziran'da İstanbul'da ağırlayacak. İstanbul yolu için çok iyi bir adım ve de tüm dünya tenis medyasının takip etmesi gereken bir olay. Teşekkürler TTF.

Melis ve Başak
ENKA'nın İzmir'den gelen milli sporcusu Melis Sezer Gaziantep'te oynanan Uluslararası Tenis Birliği takviminde yer alan ve toplam 10 bin dolar ödüllü kadınlar serisi Cemil Alevli kupası turnuvasının final maçında Bulgar rakibini yenerek şampiyonluğa ulaştı. Diğer taraftan, yine İzmir kökenli Erol Eraydın'ın kızı milli sporcu ENKA'lı Başak Eraydın ise çiftlerde Ermeni partneri Ami Amiraghyan ile şampiyon oldular. İkisini de candan kutluyoruz ikisiyle de gurur duyuyoruz.

Rose Garden

Kültürpark Tenis Kulübünde yönetim de bulunan değişim takımının başarılı yöneticileri, 70. yaşını kutlamakta olan kulübün yenilenmesini nihayet en iyi şekilde sağladılar. Kenetlenmiş bir şekilde çalışan yönetici ekibi kutluyorum. İzmir'in simgesi haline gelmiş bu güzide kulübümüz, 1 Haziran'da Dr. Ebru Yılmaz'ın yöneteceği sosyal tesislerde açılışını bir kokteyl ile gerçekleştirecek... İzmir'e çok yakışacağı söylenen bu yeni düzenin İzmir'e, KTK kulübüne, kulüp üyelerine ve Ebru hanıma hayırlı olmasını diliyorum. Yeter ki değerlendirilsin ve yaşatılsın...


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA