• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
KTK’nın yerinde girişimi NECDET KESTELLİ

KTK'nın yerinde girişimi

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.09.2011, 00:00
Türkiye'nin en eski kulüplerinden Kültürpark Tenis Kulübü 70. Yılını tenise ve kulübe yakışır bir şekilde kutlamaya çalışırken, İzmir'in sınırlarını da aşarak geniş bir Sempozyum düzenliyor: II. KTK Tenis Sempozyumu. Konusu ise Türkiye'de tenisin geleceği...
İlki 50. Yılını kutlarken zamanın yönetimi tarafından İzmir çapında düzenlenmiş: konusu ise Türkiye'de tenisin dünü, bugünü ve yarını" olmuştu.
Bu sefer ki hedefleri anlaşılan, yarınların tenisine bir ışık tutmak... Tenis sempozyumun da, dünya da çok hızlı ve durmadan gelişen tenisin ülkemizde de ulaştığı yere bakarak interaktif bir şekilde irdelenecek, tartışılacak, sorular cevaplanacak ve tabii sonunda kayıt altına alınan sempozyumun tamamı derlenip yayınlanacak anlaşılan...
Konuşmacıları tarafsızca ve hiçbir dedikoduya mahal bırakmayacak şekilde kendi kriterleri ile özenve büyük bir dikkat göstererek seçmişler. Örneğin davetli konuşmacıların hepsi konusal olarak bilfiil tenisin içinde, hepsi tenisi düşünen ve yaşayan, tenis tarafında. Hiç biri her hangi bir tenis kulübü ve Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim kurulunda değil, hiç birinin GSGM ile her hangi bir ilişkileri yok. Davet ettikleri her tenis adamından aldıkları olumlu yanıtlar yanında duydukları çeşitli teşvik edici sözlerden dolayı son derece mutlular.
"Amacımız, KTK'nın her zaman ki gibi 70. Yılında da Türk tenisine hizmet için kurulduğunu bir kere daha gözler önüne sermek, medeni ve bilimsel bir şekilde Türk tenisinin Türkiye'de tenisin önde gelen bazı aktörlerinin hazır bulunacağı toplantıda geleceğe ışık tutmak olacaktır. Hedefimize tüm katılımcıların pozitif katkılarıyla ulaşacağımıza inanıyoruz." diyorlar.
Bu sempozyum, gördüğümüz kadarıyla KTK'nın sorumluluk ve organizasyonunda, TTF'nin destek ve katkıları ile İzmir Cup turnuvası sırasında, KTK Salonlarında, 21 Eylül 2011 Çarşamba günü saat 14:00 ila 18:00 arasında gerçekleşecektir.

İzmir Cup haftası
Elemelerden sonra ana tablo müsabakaları devam ederken gözler İlhan'da. Duyduğumuz kadarıyla her şey yolunda. Bu güne kadar yapılmış İzmir Cup'ların en güzeli, en kusursuzu imiş. İlhan'ın amacı ve hepimizin beklentisi başarılı bir ev sahipliği yanında İlhan'ın şampiyonluğudur. Gidişat iyi... Umarız bu akşam yapılacak oyuncu gecesinde de epey moral toplar.

Ekip olabilmek

Türkiye Yıldız Kız Milli takımımızın Voleybol'da dünya şampiyonu olması sayesinde, güvenilir spor insanlarının önderliğinde, hedef ve güç birliği yaparak, ortak özellikler üzerine kurulmuş uygulanabilir bir yöntem, sebat, inanç dolu, sistemli ve çok çalışma sonunda isimsiz oyuncularla nasıl böylesi mutlu bir neticeye varılabileceğini zevkle öğrenmiş bulunuyoruz. Bu büyük başarı tam bir ekip çalışmasının ürünü olarak karşımızdadır. Çok çalışılmış, hedeflere odaklanılmış ve alınan/verilen görevler hakkıyla ve uyum içinde yerine getirilmiş ve ekip olunmuştur. Başarı için ille de yıldız oyunculara ihtiyaç olmadığı, disiplin, birlik ve beraberliğin önemi net bir şekilde ortaya çıkmıştır.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA