• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Veteran bayramı NECDET KESTELLİ

Veteran bayramı

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.10.2011, 00:00
Antalya Manavgat'tayız. 37 ülkeden 150 milli takım, 700 civarında oyuncuTek kelimeyle bir bayram... 2003'den bu yana Uluslararası ITF Super-Senior Takımlar ve Bireyseller Dünya Şampiyonasına ev sahipliği yapan Ali Bey Club&Park Manavgat tesisleri yine Senior'ları ağırlıyor. +60,+65,+70,+75,+80 yaş kategorilerinde yapılan şampiyonada kupalar 15 Ekim günü yapılacak final maçlarının ardından kupalar sahiplerini bulacak ve 16-23 Ekim tarihleri arasında ise uluslararası bireysel şampiyona başlayacak. Türkiye Tenis Federasyonu yetkilileri, bu tür turnuvaların sadece tenis sporunun gelişmesine değil, Türkiye'nin turizmine de büyük katkı sağladığını söylüyor. Yerden göğe de haklılar. Çünkü bu şöleni sözlerle anlatmak mümkün değil... İşte size birkaç fotoğraf... Umarız ne demek istediğimi anlar, etkisinde kalırsınız....

"Senior"lar komitesi

Türkiye Tenis Federasyonu'nun "senior"lara gösterdiği ilgi giderek artıyor. Bu nedenle veteranları temsil etmek üzere veteran adaylar arasından, yine veteranlar tarafından modern yöntemlerle seçilen komite açıklandı. Nasıl aday olundu, kimler oy kullandı, ne kadar oy kullanıldı bilmiyoruz ama yine de barış yolunda iyi ve faydalı bir adım olduğuna inanıyoruz. Yeter ki iyi değerlendirilsinÖnüne taş konulmasın
Umarız bu komite, TTF ile ciddi bir iş ve gönül birliği içinde, el ele, tenisin bu çok önemli ve kalabalık camiasını ilgilendiren tüm sorunları, önyargı ve dedikodulardan arındırılmış yepyeni bir düzen ve sistem kurarak çözer. Ve yine umarız ki veteranlığı yine eskisi gibi sevdirip ciddiye aldırırlar.

Tenis haberleri

Teniste takip edilmesi gereken o kadar çok faaliyet var ki inanın zaman yetmez. Bu konuda Sevgili Mete Yaylalı, özellikle genç oyuncuların çalışma ve turnuvalarını kurmuş olduğu "tenisturk" tenis grubunda son derece dikkatli bir şekilde izliyor, yorumluyor. Ayrıca bazı velilerin de özellikle kendi çocuklarından dolayı turnuvalardan geniş haberler verdiklerini görüyoruz. Çok faydalı bilgiler aktardıklarından dolayı kendilerini kutlamak yanında bir de teşekkür edilmesi gerekir diye düşünüyorum.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA