• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kazanan at değiştirilmez NECDET KESTELLİ

Kazanan at değiştirilmez

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.12.2011, 00:00
Kültürpark Tenis Kulübü'nün 2 sene önce değişim gurubu adı altında ellerini taşın altına koyan ve seçimleri büyük bir farkla kazanan gençler çalkantılı dönemi henüz geride bırakarak, "Problem çözümcülüğünden" kurtulup şaşalı yeni bir dönemi başlatmak ve yasatmak amacıyla çalışıyorlar.
Yeni projelere geçmeyi planlayan, yüzlerinde heyecan, kararlılık ve başarının mutluluğu ile Başkan Osman Savran ekibi başlattıkları değişimi gelişime çevirmek için devam diyorlar.
Önceliği tabii ki üyelerin talepleri doğrultusunda spora ve özellikle genç sporculara verirken kulübün sosyal yaşamını da canlandırmaya, küstürülmüş ve kulübün kaybettiği değerli üyeler ve veteran tenisçileri yenilerle birlikte kulübe ve kortlara çekmeye çalışacaklar inancındayız..
Elden geçirme değil, yeniden yapılmış gibi olan sosyal tesislerin de bugünkü görünüşü insanı mutlu ediyor. Çoktandır görmeyenler ise şaşırıyor. Tabii bu güzelliklere kim dayanır? Hazıra konmayı kim istemez? Değil mi?

Senior Millilerimiz

İzmirli oyunculardan bahsediyorum tabiiki... Kadınlar da Ayşim Pennetti, Filiz Kuzu, Canan Boz ve Seyhan Mungan, erkeklerde ise Hüsnü Hatipoğlu... Hepsi kendi yaş guruplarından milli takımlara katılmaya hak kazanmışlar. Kutlarız... Diğer milli senior oyuncular ile beraber 6-11 Şubat 2012 tarihleri arasında San Diego - USA'da katılacakları Dünya Şampiyonası'nda kendilerine üstün başarılar diliyoruz. Katılmış olabilmenin bile önemli olduğu böylesi şampiyonalarda alacakları sonuçlar ne olursa olsun ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerinden eminim.

Veteranlık ruhu ölmez

Başta yetkililer olmak üzere veteranları çok kimse ciddiye almıyor... Zaten veteranlar dahil, o kadar az ki ciddiye alan... Tenis bir bütündür ve kim ne derse desin öyle de devam edecektir. Veteranlar örnek ve önder olmasaydı tenis dünyada bu kadar hızlı büyüyemez, yayılamazdı. Mevcut ama eksik bile olduğuna inandığımız oyuncu sayısı istatistiklerimiz de zaten bu durumu açıkça teyit ediyor. Veteranlardan başlayarak birbirlerini besleyen veteran - performans /alt yapının tabii işbirliği aslında tenisin en önemli motorudurBu gerçeği göz ardı etmek tenise hıyanettir.
Halbuki en azından bir kere Manavgat'ta gerçekleşen Senior (eski adıyla veteranlar) Dünya Takım Şampiyonası izlenseydi, haberleri - resimleri yayınlansaydı, veteranlığın ne olduğu anlaşılıp anlatılabilseydi, veteranlığın getirebileceği sosyalliğin farkına varılsaydı, yine de veteranlık bazıları için hala "zul" olarak kalırmıydı acaba?


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA