• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
II. Osman dönemi NECDET KESTELLİ

II. Osman dönemi

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.01.2012, 00:00
İlk iki senelik dönemlerini büyük zorluklara rağmen, her cephede gösterdikleri çok ciddi mücadeleler sonunda, özveriyle, yılmadan, yorulmadan üstün bir çaba ile gelişim göstererek, dönemlerini başarı ile tamamlayan, genel kurulda verdikleri net, kapsamlı ve şeffaf faaliyet raporuyla hesap vererek, oy çokluğu ile ibra edilen Kültürpark Tenis Kulübü Yönetimi, üyelerin yüzde 66'sından da tam not alarak, bir dönem daha görevde kaldı. Osman Savran ve değişim ekibini kutluyor ve alkışlıyorum.
Kazanan demedim, çünkü ve aslında bu seçimin sonunda asıl kazanan Kültürpark Tenis Kulübü'nün tüzel kişiliği oldu... Kutlanması gerekenler ise kulüplerine sahip çıkan değerli ve seçkin üyelerdir. Umarım bundan böyle de kulüpleri ile yakından ilgilenerek, sık sık o güzelim vahada yaşayarak O'na daha çok sahip olurlar. Osman ve iki önemli isim ile güçlendirilmiş yönetimi şimdi genel kurulun kendilerine verdiği önemli görevler yanında çok sayıda projeden oluşan yeni hedeflerine ulaşmak için çok ciddi ve hızlı çalışmalar yapmak durumundalar. Güvenimiz tam ve desteğimiz onlarla...

BAŞARININ SIRRI

Çalışmak ve Şeffaflık her halde... Göreve ilk geldikleri günden bu güne iyi bir yol kat etmişler...
Kangren olan konular ciddi bir şekilde masaya yatırılmış ve çözümler üretilmiş. Spor çalışmaları canlanmış, henüz yeterince tatmin olmasalar bile, daha şimdiden Türkiye sıralamalarındaki hedeflerine yaklaşmışlar, milli takımlara oyuncu göndermeyi bile başarmışlar. Bu daha başlangıçmış... Üyelerinin huzurunu düşünerek tüm hedefleri büyük tutmuşlar ve restoran işletmesi sorununu çözmek için bir süre kapalı kalmayı bile göze almışlar. İyi de olmuş. Neticede müthiş ve yepyeni bir restoran yaratılmış. Çok şık ve çok zevkliSakin ve temizKortlar zaten her yaşta insanla cıvıl cıvıl doluve aileler çocuklarını emin ellere bıraktıkları için gözleri arkada değildi. Evet, Kültürpark Tenis Kulübü, Osman Savran yönetiminde her üye için ikinci bir ev kimliğine tekrar kavuştu, tıpkı 60 yıldır benim için olduğu gibi...
Tebrik ediyorum.

Melbourne'de heyecan

Sezonun ilk Grand Slam Turnuvası Avustralya Açık'ta yine heyecan fırtınası esecek. Kadınlarda antrenör değiştiren ve hiç Grand Slam kazanamamış Wozniacky; uzun süredir kortlardan uzak kalan ve neşeli bir dönüş yapamayan Williams kardeşler; Sakatlıklarını bir türlü halledemeyen Sharapova ve Clisters; WTA sene sonu finalistleri Kvitova ve Azerenka, yeterince güçlü ve güzel seyirler verebilecek isimler. Erkeklerde Djokoviç, Nadal, Federer, Murray, Ferrer, Tsonga ile plaselerden Roanic, DolgopolovMüthiş maçlar bizleri bekliyor. Yeterince faydalanabiliriz inşallah.

Tenis zirvede

2011'de Dünyada elde ettiği inanılmaz neticeler ile şampiyonalardan kazandığı servet ve şöhret dolayısıyla Djokoviç en çok konuşulan spor insanı oldu. Boğaziçi Üniversitesi tarafından İstanbul'da gerçekleşen anket sonucunda, WTA sene sonu şampiyonasında ki başarısından dolayı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç yılın spor insanı seçildi. Ülkemizde spora yaptığı katkılardan dolayı da milli oyuncu Marsel İlhan'ı ödüllendirdi. Dünya'da ilk defa spor basınında Djokoviç ile tenis, futbolu geçti. Umarız benzer neticeler tenisi daha da gündeme taşır ve de tenisin gelişmesine katkıda bulunur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA