• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Harikasınız gençler NECDET KESTELLİ

Harikasınız gençler

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.02.2012, 00:00
Kadınlar ve erkeklerde Avrupa Kış Kupası elemeleri 2 yaş grubunda, dört kulüpte yapıldı. Her gün ayrı bir sevinç, ayrı bir mutluluk... Biraz da burukluk... İstanbul Taç Spor Tesisleri'nde yapılan müsabakalarda 16 Yaş Erkek Milli Takımımız 7. oldu ve finallere gitme şansını kaçırdı. İzmir Örnekköy-UTEM'deki mücadelede
14 Yaş Kadın Milli Takımımız dördüncü oldu. İzmir Kültürpark'ta ise İpek Soylu, Büşra Kayrun, Gizem Melisa Ateş ve Naz Karagöz'den oluşan 16 Yaş Kadın Milli Takımımız hiç maç kaybetmeden grup birincisi oldu ve final grubuna yükseldi. Ankara Tenis Kulübü'ndeki elemelerde ise 14 Yaş Erkek Milli Takımımız üst üste 2. kez finallere kaldı.
Müsabakalara katılan ve ellerinden geldiğince mücadele veren tüm milli oyuncuları, finallere kalan milli takımlarımızın her bir oyuncusunu, antrenörleri, aileleri, kulüpleri ve emeği geçen herkesi gösterdikleri bu önemli başarıdan dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Umarız ayni başarıyı pek yakında gerçekleşecek Avrupa Şampiyonluğu finallerinde de gösterirler.

Hanımlar sözüm size

Medeni yaşamımız ve batılılığımızın göstergesi şehirlerimizde, hepsi bir birinden güzel, yeşillikler içinde, zevkle kurulmuş, çocuklarımızı gözümüz arkada kalmadan bırakabileceğimiz, güven ve huzur dolu ortamlarıyla her yaşta insanımıza çeşitli dallarda, çeşitli imkanlar sunan bir çok spor kulübümüz var.
Her geçen gün zorlaşan iş hayatı ve yaşam şartları, gün boyunca kendimize çok zaman ayırabilmemize olanak tanımıyor. Ancak her şeye rağmen mutlu ve sağlıklı bireyler olarak en azından günde birer saat kendi özelimize ayırmak durumunda olduğumuza inanıyorum. İster sohbet edelim, ister yürüyelim, ister kitap okuyalım, ister müzik dinleyelim, ister bisikletle dolaşalım, basket, yüzme, Ping-Pong veya örneğin tenis oynayalım... Ama mutlaka kendimize ait bir saatimiz olsun... Ve bizlerde bu değerli saatimizi eşlerimizle, dostlarımızla, çocuklarımızla, torunlarımızla düzenli ve samimi bir şekilde... Yaz, kış demeden... Sabah, öğlen, akşam olduğuna bakmadan... Muhakkak ve en iyi şekilde değerlendirelim ve kullanalım.
Tüm kulüpler olanaklarıyla, sportif ve sosyal tesisleriyle, bizleri mutlu etmek uğruna, sabah keyfimiz, çay saatimiz, bar alışkanlıklarımız, rutin ve özel yemeklerimiz için hazır, bizleri bekliyorGünlerimizi, toplantılarımızı, buluşmalarımızı bile oralarda yapabilir, dostlarımızı ağırlayabilir, sosyal çalışmaları oralarda gerçekleştirebiliriz artık.
Evet sizlere sesleniyorum sevgili bayanlar... Futbol maçlarına gidip, tribünleri kurtarıp efendileştirdiğiniz gibi, kortlarımızı da, bahçelerimizi de, restoranlarımızı da gelin sporla, sağlıkla, güzelliklerinizle renklendirin, şenlendirin... Kulüp sevgisinin, kulüplere aidiyetin, üyeliğin ne olduğunu gösterin herkese... İşte o zaman eşlerinizde, çocuklarınız da, dostlarınız da bu akıma kapılacaklardır.
Şimdiden teşekkürler...

Çağla yine başaramadı
Milli tenisçimiz WTA sıralamasında 235'inci sırada bulunan Çağla Büyükakçay, Pattaya Açık Turnuvası'nın ikinci eleme turunda, geçen yıl ITF Taipei'nin ilk turunda 6-2, 6-3'lük setlerle kaybettiği dünya 110 numarası Kai-Chen Chang'la dün karşılaştı ve ne yazık ki 6/0, 6/2'lik bir skorla turnuvaya veda etti.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA