• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Haydi kızlar NECDET KESTELLİ

Haydi kızlar

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.04.2012, 00:00
Çağla Büyükakçay, Pemra Özgen, Melis Sezer ve İpek Soylu'dan oluşan ve kaptanlığını tecrübeli Ali Göreç'in yaptığı Bayan Milli Takımımız, Fed Cup Avrupa-Afrika II. grup maçlarını, 18-21 Nisan 2012 tarihlerinde Danimarka, Finlandiya, Gürcistan, Letonya, Karadağ, Norveç ve Güney Afrika'nın katılımlarıyla Mısır'ın başkenti Kahire'de oynayacak. Dörtç takımlı 2 grup halinde Round-Robin formatında oynanacak yüzümüzü güldürecek sonuçların alınacağına inanıyor, kızlarımıza büyük başarılar diliyorum.

Moldova'yı yenmeliyiz

Tecrübeli kaptanlarımız Alaaddin Karagöz ve Erhan Oral'ın yönetiminde, Marsel İlhan, Haluk Akkoyun, Ergün Zorlu ve Barış Ergüden'den oluşan Tenis Milli Takımımız, dünyanın ülkelerarası en eski ve en görkemli takım turnuvası olan Davis Cup'ta, Moldova ile karşı karşıya gelecek. Bakırköyspor Vakfı Tesisleri Kapalı kortlarında 6-8 Nisan 2012'de gerçekleşecek karşılaşmalar bizim için çok önemli. Çok önemli çünkü, hiç düşünmesek de bu maçı kaybetmemiz halinde Avrupa-Afrika II. grubuna veda etmiş olacağız. Grupta kalma mücadelesi verecek olan Milli Takımımız Antalya'da kamp yaparak hazırlıklarını sürdürüyor. Amerika Birleşik Devletleri turunu tamamlayıp son haftaya, bir kaç sıra geriye giderek ATP 122 numara olarak yurda dönen Marsel İlhan ise ayağının tozuyla kampa katılarak çalışmalara katıldı. Maçların İstanbul'da büyük bir seyirci desteğiyle gerçekleşeceğine ve kazanarak grupta kalacağımıza inancım sonsuz. Yeter ki stratejik hatalar yapmayalım.

Veteranlar

Alibey Club Manavgat kortlarında gerçekleştirilen ve 27 ülkeden yaklaşık 500 veteran tenisçinin (35+, 75+ yaş grupları) katıldığı 9. Uluslararası Wilson ITF Grade-1 Kategorisi Senyörler Açık Tenis Turnuvası neşe içinde sona erdi. Turnuvaya Türkiye'den kadın erkek 33 kişi katıldı. Hepsi kendi yaş gruplarında ülkemizi temsil ettiler. Ana tabloda oynayan Stela Penciu (40+) ile 75+'da İsmail Serim (75+) turnuvayı 3. bitirdi.
Kendilerini ve ilk turda kaybedenlerin oynadığı teselli kategorisinde derece almış olan sporcularımızı kutluyoruz.

Gençler kortlarda

Antalya'da ayrı ayrı devam eden "ITF Futur Men, ITF Women ve ITF Junior G-4" turnuvalarına çok sayıda genç sporcumuzun katılması ve az da olsa gelen iyi haberler bizi mutlu ediyor. Ayrıca Portekiz'de oynanan ve Avrupa Tenis Birliği'nin takviminde yer alan Uluslararası 14 Yaş Tenis Turnuvası'nda genç temsilcimiz Kaya Göre ilk maçını alarak ikinci tura yükseldi. İki numaralı seri başı olarak turnuvaya katılan Kaya'ya ve Antalya'da mücadele eden tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA