• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kızlarımızın zaferi NECDET KESTELLİ

Kızlarımızın zaferi

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.04.2012, 00:00
Nihayet kızlarımız Dünya Federasyon Kupası müsabakalarında 22 sene sonra tekrar hak ettikleri Avrupa-Afrika 1. Grubu'na çıkarak bizleri mutlu etti ve 12 sıra yükselerek bugün dünya 50.'si oldular. Başta oyuncularımız Çağla Büyükakçay, Pemra Özgen, Melis Sezer ve İpek Soylu olmak üzere tüm ekibi, özellikle de ağabeyleri, hocaları, her şeyleri kaptan Ali Göreç'i tabii ki TTF'yi de kutluyor ve alkışlıyorum. Yeter ki böyle devam etsinler ve gelecekte karşılaşacakları güçlü ekiplere göre eksiklerini şimdiden tamamlayıp hazırlansınlar.

Denizli Belediyesi'ne tebrikler
Evet bu patlama, bomba patlaması değil... İnanılır gibi değil ama tenise talepte patlamaymış bu... Denizli Belediyesi'nin çağrısına olumlu yanıt verip kortlara koşan 1247 kişi ile yaşanan bir patlama... Bu rakamlar ancak 2 kişinin alınacağı görevlere yapılan müracaat sayısı gibi değil mi? Ama bu sefer şaka değil, çok farklı. Gazetelerde çıkan haberlere ve fotoğraflara göre bu büyük ilgi sadece ev hanımlarındanmış gibi gözükse de, eğitimler başladığında bu eşlere de, çocuklara da muhakkak sıçrayacaktır. Tek sorun tabii ki bu kadar insana hizmet verecek tesis ve organizasyon ile yine bu kadar insana ders verecek bilgili ve diplomalı eğitmenlerin bulunmasında sanıyorum. Zaten bu açıklanan rakam, dersler başlayınca bir miktar azalacaktır ama yine de iyi bir belediye yatırımı, yeterli sayıda standart kortlar ile günün her saatinde organize edilecek ücretsiz kurslardan umarız sık sık gelecek haberlerle bu patlama diğer illerimize de sıçrar ve tenis ülkemizin iç kısımlarında da yayılmaya ve sevilmeye başlar.
Denizli Belediyesi'ni bu örnek girişimlerinden dolayı kutluyorum.

Dünya markaları İzmir'de

İzmir'de tüketicilerin gözdesi olan ve dünyanın neredeyse tüm iyi ve meşhur spor markalarını sunan bir çok spor mağazamız var. Yakınlarda İzmir'de de daha geniş bir yelpaze içinde ve de daha ekonomik fiyatlarla hizmet veren Balçova'daki İntersport'tan sonra, geçen hafta da Fransız Decathlon (dekatlon) İzmir'de Gaziemir'in yeni AVM'si Optimum Outlet'te 3 bin metre karelik bir alanda 60 spor branşında ürünler ve satış sonrası hizmet vermek üzere yerini aldı. Bu gelişmeler, 2005 yılında İzmir'de gerçekleşen "Universiade 2005" oyunları için yapılan tesis atağı sayesinde İzmir'de, üniversiteye girme hazırlığında olan gençler hariç, çocuk ve ileri yaşlı veteran sporcu sayısında ve spor kategorisinde ne denli büyük bir artışın gerçekleşmekte olduğunun göstergesi değil mi?...


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA