• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
CHP’de sular bir türlü durulmuyor ERKİN USMAN

CHP’de sular bir türlü durulmuyor

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.11.2009, 00:00
Suat İstanbul, CHP İzmir örgütüne hiç de yabancı olmayan bir isim.
Suat İstanbul, CHP'nin kriz yüklü günlerinde gündeme gelir, bazen de atama ile görevler üstlenir.
Klasik bir sol siyasetçidir Suat İstanbul...
CHP İzmir için son değerlendirmesi de şöyle:
"Bazı belediyelerde yaşanan sıkıntılar, kavgalar, delege seçimlerinde uygulanan yanlış ve yanlı politikalardan sonra, Çiğli'de yaşanan başkanlık seçimindeki basiretsizlik, bardağı taşıran son damla olmuştur.
İl Başkanlığı makamı, sorunları çözen, kavgayı önleyen ve parti içi barışı sağlayacak noktada olması gerekirken, aksine tüm bu sorunların odağı haline gelmiştir."
***
Suat İstanbul'a göre; CHP İl Başkanı Nalbantoğlu'nun yanlış uygulamaları sonucu CHP İzmir'de sürekli ivme kaybediyor.
Yine İstanbul'a göre; Bulut'un cenaze töreninden hemen sonra basına yansıyan fotoğraflar, başkanlık seçiminde yaşanan olumsuzluklar, CHP'ye yakışmıyor.
Ve, bu eski CHP'liden son söz:
"Partinin genleri ile oynamaya kimsenin hakkı yoktur. CHP bir an önce GDO'lardan arındırılmalıdır. Fenerbahçe fanatiği olduğu herkesçe bilinen Sayın Nalbantoğlu, Fenerbahçe'yi sevdiği kadar CHP'yi de seviyorsa, derhal istifa etmelidir."

hayattan
Yaşlı adam ölüm döşeğinde

Artık son dakikalarını yaşıyordu. Hasta yatağında yatarken birden mutfaktan gelen kokuyu duydu, en sevdiği çikolatalı kurabiyelerin kokusu... Birden gözleri aralandı, kendini ayağa kalkacak kadar güçlü hissetti... Bu şaşılacak bir şeydi, ölmek üzere olan adamı ayağa kaldırmaya kurabiyelerin kokusu yetmişti... Duvara tutunarak merdivenlere kadar yürüdü... Basamakları ağır ağır inerken sanki mutfağa değil, hayata yaklaşıyor gibi heyecanlıydı... Nihayet mutfak kapısına kadar geldi... İşte masanın üzerindeki tepside onlarca çikolatalı kurabiye, tam karşısında duruyordu... Son gücüyle masaya yaklaştı, o kurabiyelerden bir tane ağzına atabilse sanki ömrüne ömür katılacaktı... Bir tane almak için elini uzattı... Ama birden karısı yetişti ve eline vurdu: "Çek elini bakayım... Onlar cenaze için..."
Necat Özen'den

duvarlardan
* İnsanlar konuşur, aptallar gürültü yapar!
* Bilgisayar bir tutkudur buna kapılmayan mutludur.
* Dünya delikanlı olsaydı, yuvarlak olmazdı.
* Adamın biri yatmış, karısı gemi...
* Her problemin bir çözümü vardır. Fakat asıl sorun çözmenin zaman almasıdır.
* Ne kadar az düşünürsen, hayatta o kadar başarılı olursun.
* İşi olmayan giremez, çünkü içeride yeterince işsiz var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA