• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ürkmez, İzmirlileri buluşturdu ERKİN USMAN

Ürkmez, İzmirlileri buluşturdu

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.11.2013, 00:00
Göztepe'nin eski sembol yöneticilerinden, İZVAK'ın eski Başkanı Levent Ürkmez geçen akşam Hisar Balık'ta dostlarını ağırladı. Ama bu buluşma yıllardır aynı kişilerle yapıldığı için geleneksel hal almıştı. Rastlantı bu ya, İzmir'in köklü 5 kulübünün sempatizanları bir araya toplanmıştı. Karşıyaka'dan Tahir Türetken ve ben, Göztepe'den Levent Ürkmez, Nevzat Güzelırmak, Halil Kiraz ve İlhan Bilgehan, Altay'dan Erdoğan Tözge, Altınordu'dan Gürkan Ertaç ve İzmirspor'dan Bülent Buda. Bir de tarafsız gazeteci Ahmet Yazıcıoğlu. İşin bir ilginç yönü daha yemeğe katılanların genellikle 70 yaş ve üzerinde olmasıydı. Katılanların yaşları ile ilgili, "Yaşları toplamayın, 1000 yaşındalar deyin gitsin" esprisine zemin hazırladı. Hele Tahir Türetken ile Erdoğan Tözge'nin 90'ı yakalamaları, sporla ilgilenenlerin uzun yaşadığının bir göstergesi sayıldı. Ne diyelim nice uzun, mutlu yıllara...

kentten

Konak Belediye tarih yazdı

Konak Belediyespor Bayan Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde son 16 takım arasına girerek inanılmaz bir başarı elde etti. Çeyrek finale açılan yolda Avusturya'nın Neulengbach takımına 3-0'lık skorlarla yenilerek elenince başarılarına dudak büktük, maçlarından sözetmez olduk ya da küçücük kullandık. Halbuki bu kızlar buraya gelinceye dek hiç kimsenin beklemediği, ummadığı galibiyetlere imza attılar, tarihe geçtiler. Şimdiye kadar İstanbul takımları dahil hangi Türk takımı, bırakın Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finali zorlamayı, bir tur dahi geçebilmiş midir? Konak Belediyespor'un bu zaferleri bundan böyle Türkiye'de kadın futboluna ilgiyi büyük ölçüde artıracak, aileler artık çocuklarını voleybol, basketbol ve atletizmin yanı sıra futbola da yönlendireceklerdir. Başkan Hakan Tartan, Teknik Direktör Hüseyin Tavur ve teknik ekibi ile tüm futbolcuları kutluyorum.

küpe
Öyle gözyaşlarımız vardır ki, başkalarını aldattıktan sonra çok kere bizi de aldatır.
Lu Rochefoucauld

günün fıkrası
Tiryaki

Cemal, yolun karşı tarafındaki evinde oturan Temel'e seslenir:
"Uy uşak, senin davarların arasında sigara ya da nargile tiryakisi olan var mudur?"
Temel, şaşkın bağırır:
"Uy sen delirdin mu, hiç davar tütün içer mi?"
"Öyleyse senin ahır yaniyu..."

laflama

* İnsan diyorum hani, incir çekirdeğini doldurmayacak bir laf yüzünden bir çuval inciri mahvedebilir bazen!
* Eeee gençliğimde özenip yırtık bir kot yapmıştım. Anacığım, yırtıkları görünce yamamış yani. Benim güzel anam yaa!
* Yiğidim aslanım kanepede yatıyor ama ceylanım maralım sere serpe yatıyor. Besbelli kavga etmişler yaaa!
* Hey Corç. Versene borç. Nakit yoksa kredi kartı da olur yani!
* Bir yiğit gurbete çıksa... Orada, Helga'ları, Olga'ları öpüp koklasa... Boynuzların çıkar mı kııız Fadimeee!
İbrahim Ormancı'dan

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA