• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Salihli için yol haritası çizildi ERKİN USMAN

Salihli için "yol haritası" çizildi

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.11.2013, 00:00
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası'nın meclis ve meslek komiteleri üyelerinden oluşan 58 kişilik ekip, İzmir'in Seferihisar ilçesinde düzenlenen 2 günlük eğitim kampında odanın geleceğine şekil vermek için toplandılar.
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, önümüzdeki 4 yıllık yönetim sürecinde izlenecek yol haritasını, iki günlük kampta gerçekleştirilen 3 oturumluk toplantılarda şekillendirdi. Yönetim Kurulu, Meclis ve Meslek Komiteleri üyelerinin aralarında bulunduğu 58 kişilik Salihli ve Kulalı TSO grubu, eşleri ve çocuklarıyla birlikte Seferihisar Sığacık'ta bulunan Euphoria Otel'de yoğun bir çalışma programı gerçekleştirdi.
Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, geçtiğimiz Haziran ayında görevi devralan yönetimin, önümüzdeki 4 yıllık süreçte izleyeceği stratejiyi ve atacağı adımları ortaya koymaya çalıştıklarını belirtti. Yüksel'i dinlemeye devam:
"Salihli TSO'nun 2014-2017 tarihleri arasında nasıl yönetileceğinin, neleri başarmamız gerektiğinin, Salihli'nin ve odamızın vizyonunun ve misyonunun ne olacağının iki günlük yoğun çalışma programıyla ana hatlarını belirledik. Meslek komiteleri ve meclis üyelerinin düşünceleri ve önerileri bizim yolumuzu aydınlatacak. Paydaşlarımızın önerileri bundan sonraki projelerimizin oluşturulmasında bize ışık tutacak."

günün fıkrası
Gönderen kim?

Cafer Ağa ahbaplarından birkaçını evine davet etmek için, uşağını birine yollamış.
Uşak, "Kalk, Ağa seni istiyor" demiş.
Adamcağız bu kaba muameleye çok kızmış.
"Ağa'nın başka adamı yok muydu ki, senin gibi eşeği yollamış."
Uşak'tan cevap:
"Bizim Ağa diğer adamlarını öteki adamlara gönderdi. Beni de sana yolladı..."

geçmişten
Üç dost

Baki'ye kaç çeşit dost olduğunu sorarlar.
Baki "Üç çeşit dost vardır" der ve sıralar.
"Bir dost vardır, gıda gibidir, sen onu her gün ararsın."
"Bir dost vardır, ilaç gibidir. Gerektiğinde ararsın."
"Bir dost daha vardır, hastalık gibidir, o seni arar."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA