• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bu ne biçim slogan? ERKİN USMAN

Bu ne biçim slogan?

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.03.2014, 00:00
CHP'deki "Odunu aday göstersek seçim alırız" kafasının ürünü olan Sema Pekdaş'ın afişlerindeki slogan baş ağrısı olacağa benziyor.
O slogan şu:
"Haramilerin saltanatını yıkmak için, YÜRÜYELİM KONAK..."
Bu yolun yürüyücülerine sorarlar:
"Quo vadis?"
Sema'nım CHP'nin Konak Belediye Başkan adayı.
Karşısında şu an Konak'ta Belediye Başkanlığını sürdüren Hakan Tartan var.
Bir başka rakip de AK Partili İlknur Denizli...
Her ikisi de Konak Belediye sınırları içinde çalışıyor ve ikamet ediyor.
30 Mart'ta sandığa gidip oy kullanacaklar.
Afişteki ifadeye bakılırsa, önce Hakan Tartan ve sonra İlknur Denizli birer harami.
Bu hedefi kim gösteriyor:
Konak'ta ikamet etmeyen, Konak seçimlerinde oy hakkı bulunmayan birisi.
Ortaya çıkarıldığı günden beri "siyasi faullerin" odağında bulunan Sema'nımın bu sloganı hayalet taşlamaktan öteye geçmez.

ege'den

Salihli'de kadınlar kolları sıvadı

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası'nın üyelerinden ve üyelerin eşlerinden oluşan Kadınlar Birliği'nde yeni yönetim seçimleri yapıldı.
TSO Kadınlar Birliği Başkanlığına, bir önceki dönemde Başkan Yardımcısı olan Benay Oral getirildi. Yönetimi oluşturan diğer isimler ve görevleri şöyle: Hikmet İnan ve Betüy Yüksel başkan yardımcıları, Seval Özgüven sekreter, Atiye Yazla sayman üye, Seçil Kalay, Sultan Girgin.
Kadınlar Birliği'nin yeni yönetimi ilk iş olarak, üye yardımlarının yanısıra yapılan faaliyetlerden elde edilen gelirleri başarılı 5 üniversite öğrencisine burs olarak yansıttı.

hayattan
Suriye çocuklarına Ege'den yardım eli

Savaş her zaman en çok çocukları vuruyor. Kimi zaman bizzat kurşunlara, bombalara hedef oluyor, kimi zamansa sevdiklerini kaybedip savaş koşullarına karşı tek başlarına mücadele etmek zorunda kalıyorlar. Bu dramlar komşu ülke Suriye'de sıkça yaşanıyor. Burada yaşanan drama çocukların gözünden bakan Şifa Üniversitesi öğrencileri, ilginç bir yardım kampanyası başlattılar. Ülkede yaşanan ağır savaş koşullarına ve özellikle de açlığa dikkat çekmek isteyen Şifalı Eller Kulübü, "Bir İyilik Bir Mutluluk" kampanyası kapsamında bu ülkeye '500 çuval un' göndermek hedefiyle yola çıktı.

küpe
Fakirin malına göz dikme. Fakir ekmeği acıdır, zehir gibi...
Thomas Fuller

bir kitap
Kozmik Cadı Kazanı

Yazarı: Defne Duygu
Yayınevi: Puslu Yayınıcılık
Kategori: Spiritüel
Etiket Fiyat:13.00 TL
Her birimizin Hayat'ı Sonsuz Aşk ve Bilgelik Olan O (Yüce Yaratıcı)'nun eşsiz ve gizemli bir hikayesidir. Kozmik Cadı Kazanı; asli doğası bir cadı olan, kainatın şifa ve görücülük membaı ile bağlantılı bir yaşam alanından gelen, doğal olarak da dünyaya o gözlüklerle bakan dünya deneyiminden yoksun bir Cadı'nın Melekler, Cadılar, Periler, Şifa, İksirler, Mucizevi Eşzamanlıklar, Paralel Hayatlar, Kozmik İlişkiler ve Varoluşa dair belki biraz tuhaf, sıra dışı, büyülü Hayat Notları. Hep denilenin aksine bu kitapta okuyacağınız tüm olaylar ve kişiler tamamen gerçek. Kendisi gerçek olmayan bir dünyada tabii ne kadar gerçek olabilirse.

günün fıkrası
Tuz ruhu

Temel'in ineği hastalanmıştı. Komşusu Cemal'e gitti.
"Ula, ineğin hastalanduğunda ne vermuştun?"
"Tuz ruhi..."
"Eyi..."
Temel ertesi gün koşa koşa geri döndü.
"Ula, ineğim öldi..."
"Benimki de ölmüştü zaten..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA