• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
DP’lilerden çağrı: AK Parti’de buluşalım ERKİN USMAN

DP'lilerden çağrı: AK Parti'de buluşalım

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.03.2014, 00:00
İzmir eski Milletvekili ve Doğruyol Partisi kurucularından Erkut Şenbaş, eski Doğruyol ve Demokrat partilileri, siyasi mücadelelerini AK Parti'de sürdürmeleri için ziyaretlerini sürdürüyor.
Şenbaş'ın görüştüğü siyasetçilerden biri de Tire'nin Belediye eski Başkanı Nazım Çulcu'da şu açıklamalarda bulundu:
"Biz sadece Türkiye'de istikrarın sürmesini istiyoruz. Bir teşkilatın mensupları olarak hizmet ettik. Güç birliği ile çalıştık. Şimdi de çalışacağız."
Erkut Şenbaş da, "Niçin? AK Parti'de olduğunu" anlattı ve ekledi:
"Bu ülkenin yolunu hep kesmek için çalıştılar. Eski başbakanlardan merhum Adnan Menderes, Süleyman Demirel ve merhum Turgut Özal'a kurulan tezgahları şimdi de Recep Tayyip Erdoğan'a da uygulamaya kalktılar. Ancak, Başbakanımız dik durdu. Tezgahlar boşa çıktı. Bugün ülkenin istikrarını bozmaya çalışanlara karşı bizim de dik durmamız lazım. Ben o yıllardaki komploları, senaryoları canlı olarak yaşayan bir partili olarak bugün bunlara dur demek için tüm eski ve yeni Demokrat Partilileri de AK Parti bayrağı altında toplanmaya davet ediyorum.
Ve seçim bölgem Ödemiş olmasına karşın, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Binali Yıldırım Bey'e ve Ödemiş'te de değerli kardeşim Mahmut Badem Bey'in yanında yer almak için partinin bir neferi gibi ben de her yere koşturuyorum."

hayattan
Yaşamak istediğim kent olabilir mi?

CHP'deki "Karanlıklar Prensi"nden bir not:
"Kentsel yaşam koşullarımızı kolaylaştırmak ve yaşam kalitemizi (çağdaş medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak) için yola koyulan, değişen ihtiyaçlarımızı öngörüp ona göre gerekli değişimleri zamanında uygulayan, sorunlarımızı hukukun üstünlüğü temelinde çok boyutlu ve çok katmanlı bir anlayışla ve diyalektik bir perspektifle çözen, çocuklarımızın geleceğini tüketmeyen, doğal yaşamı çevreyi ve tarihi dokuyu koruyan yapılan her işin önünde planlama, sırasında ve sonrasında denetim diyen, insana bilgiye tecrübeye, bilime sanata ve teknolojiye değer veren, toplumsal fayda-maliyet risk ve etki analizi yapan sorunlarımızın kök nedeni olan işsizliği azaltıcı yatırım ikliminin oluşturulması için çalışan, kaynak yaratan, kaynaklarını yandaşlarına peşkeş çekmeyip onları halkın yararına etkin ve verimli şekile kullanan, topluma dayatmayan bilakis hesap vermeyi sorumluluk anlayışının gereği olarak gören, teknik kapasitesi yüksek ekonomik bakımdan yeterli, karar süreçlerine halkımızın tüm katmanlarını katan, hizmetlerinde yaş, cinsiyet, inanç, köken, sosyal ekonomik ve politik ayrım yapmayan, engelli insanlarımıza özel önem veren, halkıyla medeni dünyayla kenetlenmiş ilkeli, yenilikçi, adil, çalışkan, idealist ve yurtsever bir belediyeyle yönetilen özgün keyifli ve kaliteli bir yaşamın sürdüğü mutlu ve mürebbe bir İzmir istiyorum."
* * *
Kar-Bel eski genel müdürü Kubilay Avşar, Gezi sürecine etkili olan ve katkı verenlerin yaşamak istedikleri "kent modelini" böyle tarif ediyor.
Ve, son söz yine Karanlıklar Prensi Ahmet Kadıbeşegil'de:
Tarif, çağdaş yaşamı benimseyen İzmirliler için usta bir terzinin elinden çıkan bir elbise gibi tabir-i caizse "cuk" oturuyor.
Böyle bir kent manifestosunun altına 'imzamı atarım' diyorsanız paylaşın.

salihli'den
Talat Zurnacı Lisesi açıldı

Salihli TSO'nun Manisa Valiliği ile yaptığı protokol çerçevesinde yapımına karar verilen ve geçtiğimiz Haziran ayında temeli atılan Talat Zurnacı Anadolu Sağlık Meslek Lisesi tamamlanarak törenle açıldı. Lisenin bahçesindeki açılış törenine Manisa AK Parti Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri, merhum Talat Zurnacı'nın eşi Seçil Zurnacı, oğlu Halil Zurnacı, kızı Elif Zurnacı, siyasi parti temsilcileri, eğitim camiası, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

küpe
Basit insanlar sahip oldukları nimetin kıymetini, elden çıkmadıkça bilmezler.
Sophokles

günün fıkrası
Bakire hasta

Doktor "Soyunun" deyince kız itiraz etmiş...
"Ben daha bakireyim" demiş.
"Bu ana kadar kimse beni çıplak görmedi."
Doktor, "Olabilir bayan ama sizi bu şekilde muayene edemem" diye karşılık vermiş.
Çekingen kız ısrar edince, doktor ışıkları kapatmayı teklif etmiş ve anlaşmışlar.
Biraz sonra "Tamam doktor" demiş genç kız.
"Elbiselerimi nereye koyayım?"
Doktor, "Yere bırakın" demiş ve eklemiş:
"Ya da karşıki sandalyede benimkilerin üzerine koyun..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA