• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Elektrik kesintileri Torbalı’yı bıktırdı ERKİN USMAN

Elektrik kesintileri Torbalı'yı bıktırdı

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.01.2015, 00:00
Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdülvahap Olgun sonunda isyan bayrağını açtı ve patladı:
"Bu çağda böyle elektrik kesintisi utanç verici..."
Olgun'un verdiği bilgilere göre; elektrik kesintileri dayanılmaz noktaya geldi. Özellikle çok sayıda fabrika üretim yapamaz duruma düştü.
Sanayicilerin atık su sorunu konusunda yetki karmaşasının şimdilik çözüldüğünü dile getiren Olgun ekliyor:
"Fabrikalar yeni atıklarını atıyorlar. Çaybaşı ve Yazıbaşı'na iki endüstriyel atık arıtma tesisi kurulmasını İZSU'dan talep ettik. İZSU bunu yatırım programına aldı. Bunu hemen yapmak lazım. Torbalı'da 700 tesis var. Sıkıntı devam edecek."
Abdülvahap Olgun, Pancar OSB, Torbalı OSB ve Metropolis Antik Kenti'ne otoyoldan iniş verilmesini de istiyor.

kentten

Dadaşlar hasret giderdi !

Erzurum'un Tortum Belediye Başkanı beraberinde iki meclis üyesiyle Erzurum Tortum Şenyurtlular Derneği'nin daveti üzerine İzmir'deki hemşerilerini ziyarete geldi. Dadaşlar cağ kebabı, kadayıf dolması ve yöresel türküleriyle hasret giderdi.
Tortum Belediye Başkanı Hasan Çakmak, İzmir'deki Şenyurtlular Derneği Başkanı Muhsin Çörek'in davetlisi olarak geldiği İzmir'de hemşerileri tarafından en üst seviyeden karşılandı. Konuk başkanın gelişine denk düşürülen Şenyurtlular Derneği üyeleri dayanışma ve kaynaşma gecesi adeta Erzurum kültürünün fener alayına dönüştü.
Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Tortum Belediyesi Meclis Üyeleri Sabri Köksal, Yüksel Polat, Ege Bölgesi Erzurumlu Dernekler Federasyonu Başkanı Muzaffer Okumuş, Ege Bölgesi Erzurumlu Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Sabri Çoruh, İzmir Konyalılar Dernek Başkanı Gazeteci-Yazar Nihat Sözeri, Şenyurt eski Belediye Başkanı Lütfü Şentürk ve ünlü kuaför Harun Cici, Ege Şok Haber Genel Yayın Yönetmeni Korkut Ezeroğlu, çok sayıda bürokrat, STK temsilcisi ve siyasetçinin katıldığı gecede Karabağlar Belediyesi Halk Müziği ekibi Şef Erkan Çakıllı eşliğinde Erzurum yöresel müzikleriyle unutulmaz bir gece yaşattı.

Engellilere Bayraklı kıyağı
Bayraklı Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde engelli vatandaşlara farklı hizmetler sunuyor. Bu hizmetler sayesinde de engellilerin hayatları kolaylaşıyor. Belediye bünyesinde hizmet veren Engelliler Merkezi'nde kaydı bulunan tüm engelliler sağlık hizmetlerinden ücretsiz yararlanıyor.
Engelliler çeşitli hastalıklarla ilgili iğne vurulmasından, şeker ve tansiyon ölçümüne, yara pansumanından tedavisine kadar evde yapılabilen tüm sağlık hizmetlerinden ayaklarına kadar gelen sağlık çalışanları aracılığı ile faydalanıyor. Ayrıca belediyenin temizlik ekibi, engelli vatandaşların evlerini belli periyotlarla temizleyerek, onlara destek veriyor.

küpe
Abideye layık olanların, abideye ihtiyaçları yoktur.
Hazlitt

laflama

* Ben yarime gül demem. Yarim yüksekten uçuyor. İlle de orkide istiyor.
* İti an, kuduz aşısını hazırla!
* Bekliyorum. Birisi de çıkıp ahaliye "Kraliçe Çıplak" desin!
* "Lafla peynir gemisi yürümez" diyen zatın kaynanası bir söylenmeye başlasın. Bak bakalım, o gemi bir bakışla bile yürüyor mu, yürümüyor mu?
* Bakışların bana cesaret versin. Korkuyorum senden borç istemeyeeee.
* Şarkıdaki gibi "Oynaya oynaya gelin çocuklar". Ama çocuk yaşta
"gelin" olmayın çocuklar!
İbrahim Ormancı'dan

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA