• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sevgi özgür, saygı mecburdur YUNUS KARAKAYA

Sevgi özgür, saygı mecburdur

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.09.2014, 00:00
İnsanları birbirini sevmeye mecbur edemezsiniz; sevgi bir gönül işidir. O nedenle atalar "Zorla güzellik olmaz" demiş, ne manalı değil mi?..
Onun için ben kimseyi sevmek zorunda değilim ama saygı duymaya mecburum. Beni sevmeyebilirsiniz ama mesleğime saygı duymanız gerektiği görüşündeyim.

CHP'de tartışmaların ardı arkası kesilmiyor

CHP'de kurultay yapıldı, bitti ama tartışmaların hızı kesilmiyor. Parti meclisine girmek için aday olan İzmirli genç CHP'lilerden Bahadır Koçak'ın kurultay sonrasında sosyal paylaşım sitesinde dile getirdiği iddialar oldukça çarpıcı. Yeni Asır Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Zafer Şahin'in köşesinde kaleme aldığı, 1 no'lu sandıktan CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel'e bir oy çıktığı iddialarına da göndermeler yapan Koçak, "1 no'lu sandıktan bana 4 oy çıktı. Kurultay'da Alaattin Yüksel'e 400 oy nasıl çıkıyor? Milletin kafasında soru işareti... Koskoca divan yazılımında 3 kişi görevli; 2 kişi okuyor, 1 kişi yazıyor. Sandık kaydı 17.30'a kadar sürerken basına saat 16.00'da listelerin afişe edilmesi kafalardaki soru işaretini bir kat daha arttırıyor" dedi.

Hakkı Atila'ya teşekkürler

Geçen yazımda kaleme aldığım, partisine küsmeyenlere bir örnek de AK Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Hakkı Atila'yı da örnek gösterebilirim. Geçtiğimiz günlerde kendisini ziyarete gelen AK Parti Erzincan İl Başkanı Burhan Çakır ile birlikte önce İzmir Valisi Mustafa Toprak'ı ziyaret eden Hakkı Atila, ardından birlikte misafirim oldular. Gerek Hakkı Atila, gerekse Burhan Çakır'ın sözlerinden anladığım kadarıyla AK Parti'nin bölgelerinde başarılı olması için varlarını yoklarını ortaya koymaya hazırlar. Ben de her iki isme, yaklaşan milletvekili seçimleri öncesinde başarılar diliyorum.

Atıl Birol'u tebrik ederim

Program çekimlerim için Kemalpaşa'ya gittim. Kemalpaşa'ya yolumuz düşer de Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Atıl Birol'un çayını içmeden geri dönmek olur mu? Olmazdı elbette. Atıl Birol, göreve geldiği günden bu yana hastanede birçok değişikliğe imza atmış. Personeli hastalara güler yüzlü davranıyor, doktorları kaliteli, hastane ise özel sağlık kurumları gibi pırıl pırıl. Gerçekten Op. Dr. Atıl Birol ve ekibini tebrik ederim.

Garaja yürüyen merdiven şart

İZOTAŞ olarak bilinen İzmir Şehirlererası Otobüs Terminali ile ilgili bir okuyucumdan mail aldım. Okuyucumuzun isteği İzmir Otogarı'na bir yürüyen merdiven yapılması yönünde. Dolmuşların ve otobüslerin yolcu indirdiği bölümle, gelen yolcu bölümü arasındaki kısımda merdivenlerin çok dik oluşundan yakınan okuyucumuz, asansörlerin de zaman zaman çalışmaması yüzünden yolcuların zorluk çektiğini, yürüyen merdiven olması durumunda yaşlı, sakat ve çocuklu annelerin/ailelerin daha rahat edebileceğini dile getiriyor. Bizden iletmesi. Bu sorunun çözümünü sağlayacak yetkili merciler ise otogarı işleten İZOTAŞ yönetimi ile eski Başkan Sayın Burhan Özfatura döneminde yap-işlet-devret modeli ile yaptırılan bu tesiste mülkiyet ve gelir payı olan İzmir Büyükşehir Belediyesi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA