ALACAK verecek meselesi yüzünden Denizlili baba ile oğlunu öldüren sanık hakkında, yargılandığı davanın 2. duruşmasında 2 kez tasarlayarak kasten öldürme suçundan cezalandırma ve haksız tahrik hükümlerinin uygulanmaması istendi.

Zanlı çifte cinayeti 30 bin lira için işlediğini anlattı. Ramazan Tin (53) ve oğlu Muharrem Tin (32), aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan Metin K. (42) tarafından iş yerlerinde öldürülmüştü.

Savcılıktaki ifadesinde Metin K., cinayeti araba takası sonrası kalan 30 bin TL borç için işlediğini "Olaydan yaklaşık 6 ay önce eşimin üzerine kayıtlı otomobili satmak için Ramazan Tin ve oğlu Muharrem Tin ile 215 bin liraya anlaştık.

İlk başta 160 bin TL ödediler. Kalan 45 bin TL'yi istediğimde bahaneyle ödemeyi geciktirdiler. Zor durumda olduğumu söyleyip çocuklarımın kuru ekmek yediği fotoğrafı attım.

Bunun üzerine 5 bin TL gönderdiler" sözleriyle anlattı. Mahkeme heyeti tanıkların dinlenmesi için duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

