HaberlerGaleriRestoran çalışanlarından itiraf: Bu yiyecekleri kesinlikle sipariş vermeyin!
Restoran çalışanlarından itiraf: Bu yiyecekleri kesinlikle sipariş vermeyin!
Giriş Tarihi: 18 Ekim 2018 09:26Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2018 10:46
ABONE OL
BU GALERİYİ PAYLAŞ
Türkiye'de yemek fabrikası, catering şirketi ya da restoran gibi yerlerde çalışan gıda mühendisleri kan donduran gerçeği duyurmak için ellerinden geleni yapıyorlar...
Gıda Mühendisleri Odası pek çok gıda mühendisinin işlerini kaybetmek uğruna bu tip yerlerdeki mutfaklar hakkında insan sağlığını tehdit eden tüm bu gerçekleri denetimin arttırılması gibi nedenlerle anlatıyor.
Antibiyotikli reçel "Reçel üretimi yapan bir firmada kazana bir su bardağı toz kimyasal karıştırılıyordu. Bir gün bu kimyasalı tedarikçiden ben teslim aldım. Hemen faturaya baktıp araştırdım. Bir çeşit antibiyotik. Patronla tartıştık.İşten ayrıldım"
Küllü helva! "Tahin ve tahin helvası üretilen işyerinde Tarım Müdürlüğü tarafından alınan numunelerde ürünün kül miktarı yüksek çıktı. Düşürmenin tek yolu, susamı sertleştirmek için kullanılan sönmüş kirecin uzaklaştırılması. Kabul ettiremedim"