Giriş Tarihi : Son Güncelleme :
Denizli'nin Honaz ilçesine bağlı Dereçiftlik Mahallesi'nde sabah 03.50 sıralarında meydana gelen kazada, Afyon'dan Denizli yönüne seyir halinde olan karayollarına ait Bekir Atman idaresindeki kum yüklü 06 CJE 049 plakalı kamyon, sürücüsünün kontrolünden çıktı. Hakimiyeti sağlanamayan kamyon, bariyerleri kırıp, Afyon istikametindeki karşı şeritte geçti. Kontrolü sağlanamayan kamyon, İzmir'de gerçekleşen düğünden Kayseri'ye gitmeye çalışan yolcular tarafından kiralandığı öğrenilen İbrahim Sungur yönetimindeki 48 E 4505 plakalı yolcu otobüsüne çarptı.
Otobüste yolcu konumunda bulunan polis memuru Birol Küçük ile birlikte 6 kişinin öldüğü ve kamyon şoförü ile birlikte 42 kişin yaralandığı öğrenildi. Yapılan kimlik tespit çalışmalarında ölenlerden üçünün polis memuru Birol Küçük, Ümran Yıldız ve Emel Özcan olduğu, diğer ölenlerin kimliklerinin belirlenmesi için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.
Kazada hayatını kaybeden yengesi Emel Özcan ile yaralı yakınlarının haberini alır almaz Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne gelen Çağrı Şaşal, "Gece geç saatlerde otobüs seyir halindeyken, karşı şeritten gelen tır bariyerleri aşarak çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle otobüs sürükleniyor ve 6 canımız gidiyor. Ölenlerden bir tanesi yengem ve diğer yakınlarım vardı. Hepimizin başı sağolsun. İzmir'den Kayseri'ye düğüne gidiyorlardı. Denizli çıkışında maalesef acı kaza oldu" dedi.