Kumsal Balık geçen yıl açılmış. Çeşme Ilıca plajında farklı konseptlerde hizmet veren mekanda bu yıl balık konseptine geçilmiş. Balık konseptine bu yıl geçilmiş ama işin başında balıkta yılların ustası marka isim "Balıkçı Seyit" Seyit Çavuşoğlu bulunuyor. 1976 yılından itibaren Cafe Plaza'da başladığı bu meslekte 38 yıl bütün kademelerde çalıştıktan sora 1993-94 yıllarında Sanayi Odası Taş Ev Restoranı işleten Seyit Usta, 1. Kordon'da "Balıkçı Seyit" olarak hizmet vermiş. Şimdiki mekanı Kumsal Balık, tertemiz, samimi, ortamı ile insanın huzur bulacağı kendisini mutlu hissedeceği bir mekan.
Burada enfes lezzetlerin yanında özellikle Seyit Bey'in yakın ilgisi ve güler yüzü ile müşterileri ile özel olarak ilgilenmesi, onların ne istediklerini bilmesi, insanların kendilerini özel hissetmelerine neden oluyor.
DOĞAL VE LEZZETLİ
Deniz ürünleri restoranında her zaman olması gerekenler şunlardır: Mezeler yalın olsun, yavan olmasın. Deniz ürünlerini doğal olarak tadabileyim, önüme dondurulmuş gelmesin. Pişirirken dikkat edilsin. Eğer sos ve garnitürleri yemeğe dengeyi ve doğal tadı bozmadan ek boyut ekleyecekse ne ala. Kumsal Balık'ta hepsi bir arada.
SEZER ALTIN