• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Jolie’nin dert ortağı düşes ÇAĞRI ZORER

Jolie’nin dert ortağı düşes

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.07.2018, 00:00
Angeline Jolie ve Kate Middleton, aşk hayatları ile ilgili birbirlerine tavsiyelerde bulunuyor. Jolie, Brad Pitt ile ilgili bütün sıkıntılarını Düşes’e anlatırken eski eşini hala sevdiğini de itiraf etti

2015 yılında İngiltere'de katıldıkları bir beş çayında tanışan Cambridge Düşesi Kate Middleton ile Amerikalı aktris Angelina Jolie'nin yakın arkadaş oldukları ortaya çıktı.
Amerikan basınında gündem olan haberde, Jolie ve Middeton'un hayır işleri ve yardım vakıflarındaki önemli rolleri sayesinde birbiriyle yakınlaştığı yazıldı.

HALA SEVİYORMUŞ

Ünlü aktris ile İngiltere Prenses'inin son olarak Londra'da Jolie'nin baş rolünü üstlendiği Malefiz 2 filminin çekimleri yapılırken, geçtiğimiz Mayıs ayında buluştukları ve sohbetleri boyunca birbirlerine aşk hayatları ile ilgili tavsiyelerde bulundukları iddia edildi. Kensington Sarayı'nda yaşayan bir kaynağa dayandırılan haberde, Jolie'nin boşandıktan sonra Brad Pitt ile ilgili bütün sıkıntılarını Düşes'e anlattığı ve eski eşini hala sevdiğini söylediği belirtildi.

​YOKO ONO'DAN SÜRPRİZ ALBÜM

Sanat dünyasının sıra dışı isimlerinden biri olan Yoko Ono, 1970 ve 2009 yılları arasında yer alan katkıda bulunduğu şarkıları tekrar kaydettiği bir albüm hazırladığını duyurdu. Oğlu Sean Lennon'la birlikte kurduğu müzik şirketi Chimera Music etiketiyle 19 Ekim'de yayınlanacak olan albüm için heyecanlı olduğunu söyleyen Yoko Ono, Warzone ismini verdiği albümle aynı ismi taşıyan bir tekli de paylaştı. Albümde John Lennon'ın 1971 yılında yayınladığı klasiği Imagine da albümde yer alan parçalar arasında.

TURNER & JONAS ÇİFTİ EVLİLİK YOLUNDA

Game of Thrones dizisinin Sansa Stark'ı Sophie Turner nişanlısı DNCE grubunun solisti Joe Jonas ile New York sokaklarında görüntülendi. Her zamanki gibi sportif kıyafetlerle dışarı çıkan sempatik ikili öğle yemeğinden önce uzun bir yürüyüş yaptıktan sonra Turner'ın en sevdiği restoranda yemek yedi. 22 yaşındaki İngiliz aktris ile başarılı müzisyenin evlilik planlarına başladığı da söylentiler arasında.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA